Svet elektronike

sobota
21 januar 2017
Text size
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Domov Revija Nova številka CUI in Digi-Key kot partnerja

CUI in Digi-Key kot partnerja

E-pošta

Partnerja ponujata napajalnike standardov DoE Level VI in CoC Tier 2.

Slike niPodjetji CUI in Digi-Key Electronics, ki globalno trži električne komponente, sta kot partnerja združila moči v prizadevanjih, da bi svojim strankam ponudila široko paleto vzdržljivih zunanjih AC-DC pretvornikov, skladnih z VI. nivojem po DoE standardu in Tier 2 razredu po CoC standardu.

10. februarja 2016 je oddelek za energijo v ZDA (Department of Energy - DoE) objavil popravke svojega prejšnjega standarda EISA 2007, ki predpisuje nov standard učinkovitosti za zunanje napajalnike. S tem se je zvišal nivo zahtevane minimalne učinkovitosti zanje, prav tako so z njim razširili tudi nabor naprav, ki jih ta standard pokriva. Zakon, ki se pogosto omenja kot “DoE Level VI”, je stopil v veljavo 10. februarja letos. V Evropi pa se pripravlja še strožja direktiva, CoC razreda Tier 2, ki bo, kot kaže, postala obvezen del Ecodesign zakonov, ki se pripravljajo za leto 2018.

“V podjetju Digi-Key smo odločeni, da nudimo podporo inženirjem in drugim strankam tudi v tem smislu, da lahko razvijajo svoje produkte v skladu z najnovejšimi predpisi. CUI je prevzel vodilno vlogo pri reševanju problemov v zvezi s porabo pretvornikov in to v obeh primerih, ko so ti obremenjeni in ko niso,” je povedal Tom Busher, ki je pri Digi-Keyu podpredsednik za to področje na globalnem nivoju. “Počaščeni smo, da smo z njimi lahko tesno sodelovali pri razvoju rešitev za različne zahteve obeh standardov glede učinkovitosti napajalnikov, kar bo pripomoglo tudi k pravočasni informiranosti strank o novostih. Hkrati bomo skrajšali čas, ki je potreben do začetka trženja novih izdelkov, ki bodo skladni z omenjenima standardoma."

Različni viri v zvezi s standardoma CoC Tier 2 in DoE stopnje VI so na voljo na spletni strani Digi-Key, vsebujejo pa med drugim modul za spoznavanje izdelka (PTM), vodič skozi oba standarda in članek.

Za več informacij in če želite izvedeti kaj več o prihajajočem CoC Tier 2 standardu v Evropski uniji (EU) in zahtevah ameriškega standarda DoE, stopnje VI, obiščite spletno stran podjetja Digi-Key.

O podjetju Digi-Key

Podjetje Digi-Key Electonics ima sedež v mestu Thief River Falls, v zvezni državi Minesota v ZDA. Je eden od največjih priznanih svetovnih distributerjev elektronskih komponent, s ponudbo, ki presega 5 milionov produktov. Od tega ima 1.3 miliona produktov vedno na zalogi, pripravljenih za takojšnje odpošiljanje. Zastopajo več kot 650 različnih priznanih proizvajalcev v tej veji industrije. Digi-Key pa poleg tega ponuja tudi širok nabor spletnih virov, kot so naprimer orodja za načrtovanje, tehnična dokumentacija, učni članki in video predstavitve. Tehnična podpora je kadarkoli na voljo prek različnih medijev (e-pošta, telefon, spletni klepetalnik). Za bolj podrobne informacije in celotno ponudbo artiklov obiščite njihovo spletno stran na: www.digikey.com.

CUI in Digi-Key kot partnerja

www.digikey.com

2017_SE248_5

Zadnjič posodobljeno ( Torek, 03 Januar 2017 11:54 )  
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval

PayPal naročnina

Svet elektronike zdaj z več vsebine (Arduino, ARM, Raspberry PI, PSoC, PIC, lestvično programiranje, radioamaterstvo...)

 

Če želite kupiti celoletno Naročnino na tiskano revijo Svet elektronike z vključenim 10% popustom po ceni samo 44,95 Evrov kliknite spodnji gumb (velja za pravne osebe!)

 

Če želite kupiti celoletno Naročnino na tiskano revijo Svet elektronike z vključenim 20% popustom po ceni samo 39,95 Evrov kliknite spodnji gumb (velja za fizične osebe!)

 

Če želite kupiti celoletno Spletno naročnino na revijo Svet elektronike po ceni samo 20,34 Evrov kliknite spodnji gumb.

 

Če ste obstoječi naročnik tiskane revije ali avtor članka v reviji Svet elektronike in želite kupiti Spletno naročnino na revijo Svet elektronike s 50% pustom po ceni samo 10,16 Evrov kliknite spodnji gumb.

 

V primerih spletne naročnine boste na Vaš email naslov v enem delovnem dnevu prejeli Uporabniško ime in Geslo za celoletno Spletno naročnino na revijo Svet elektronike

Prijava na naše novice

Ne zamudite najnovejših novic!

Naša spletna stran uporablja piškotke. Če želite izvedeti več o uporabi piškotkov si preberite našo Politiko o piškotkih.

Sprejmem piškotke s te strani

EU Cookie Directive Plugin Information