Svet elektronike

petek
28 april 2017
Text size
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Domov Revija Nagradna žrebanja Osvojite Curiosity PIC32MZ EF razvojno ploščo podjetja Microchip

Osvojite Curiosity PIC32MZ EF razvojno ploščo podjetja Microchip

E-pošta Natisni

251 21 1

Bralci revije Svet elektronike lahko osvojite Curiosity PIC32MZ EF razvojno ploščo (DM320104) podjetja Microchip!

Slike niRazvojna plošča Curiosity PIC32 MZ EF je integrirana 32-bit razvojna platforma na podlagi PIC32MZ EF serije (PIC32MZ2048EFM), ki vsebuje 2MB Flash, 512KB RAM, integriran FPU, Crypto pospeševalnik in odlične povezljive možnosti. Curiosity razvojna plošča vsebuje integriran programator/razhroščevalnik, vgrajen Wi-Fi-N modul MRF24WN0MA-I/RM100 in polno integriran MPLAB X IDE podjetja Microchip. Vsaka plošča vsebuje dva Microbus razširitvena konektorja podjetja Mikroelektronika in X32 konektor podjetja Microchip, ki strankam, ki to želijo, omogoča pospešen razvoj aplikacije. Plošče so polno integrirane v PIC32 zmogljiv programski okvir, MPLAB Harmony, ki omogoča fleksibilni in modularni vmesnik pri razvoju aplikacije, bogat izbor softverskega sklada (TCP-IP, USB) in drugih lastnosti, ki olajšajo uporabo.

Plošče in ekosistem so bili načrtovani tako, da omogočijo odlične že v naprej pripravljene rešitve. Razvijalci lahko v trenutku naložijo in poženejo primere aplikacij/projektov na plošči brez potrebe po instalaciji celotnega ekosistema. Demonstracijski primeri so bili razviti tako, da pokažejo zmogljivosti PIC32 mikrokontrolerja in razvojni ekosistem za aplikacije.

Plošča omogoča razširitvene možnosti zaradi česar je odlična izbira za hiter razvoj aplikacij za povezljivost, IoT in splošne aplikacije.

Če želite osvojiti Curiosity PIC32MZ EF razvojno ploščo podjetja Microchip, obiščite http://www.microchip-comps.com/svet-pic32mz in vnesite svoje podatke.

 

 Osvojite “2D/3D Touch and Gesture” razvojni KIT podjetja Microchip

2017_SE251_21

 

251 21 2

Zadnjič posodobljeno ( Torek, 04 April 2017 10:17 )  
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval

Naša spletna stran uporablja piškotke. Če želite izvedeti več o uporabi piškotkov si preberite našo Politiko o piškotkih.

Sprejmem piškotke s te strani

EU Cookie Directive Plugin Information