Svet elektronike

nedelja
19 november 2017
Text size
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Domov Revija Nagradna žrebanja Osvojite MPLAB® ICD 4 In-Circuit razhroščevalnik podjetja Microchip

Osvojite MPLAB® ICD 4 In-Circuit razhroščevalnik podjetja Microchip

E-pošta Natisni

251 21 1

Osvojite MPLAB ICD 4 razhroščevalnik v vezju (DV164045) podjetja Microchip s pomočjo revije Svet Elektronike. Novi MPLAB ICD 4 prinaša hitrejši procesor in več RAM-a, s čemer zagotavlja 2x višjo hitrost kot IDC 3 pri razhroščevanju PIC® mikrokontrolerjev in dsPIC® digitalnih signalnih kontrolerjev v vezju. MPLAB ICD 4 tudi prinaša širše območje napajalne napetosti za ciljno vezje in opcijsko 1A toka preko zunanjega napajalnika.

Slike niZa zagotovitev največje možne fleksibilnosti MPLAB ICD 4 omogoča nastavitev pull-up/pull-down uporov za ciljni vmesnik in programsko nastavljive hitrosti razhroščevanja za večjo produktivnost. MPLAB ICD 4 nudi precejšnje izboljšanje hitrosti zaradi uporabljenega 32-bit MCU, ki teče na 300 MHz. Hitrejše procesiranje skupaj z večjim predpomnilnikom 2 MB omogoča, da je proizvod do 2x hitrejši kot predhodniki.

MPLAB ICD 4 podjetja Microchip je enostaven za uporabo in podpira veliko PIC mikrokontrolerjev in dsPIC digitalnih signalnih kontrolerjev v portfoliju podjetja Microchip preko integriranega razvojnega okolja (IDE) MPLAB X. To poenostavi proces načrtovanja za stranke, ko se odločijo migrirati iz enega na drugi PIC mikrokontroler in pri tem želijo ohraniti zahteve aplikacije

MPLAB ICD 4 povežemo na PC preko hitrega USB 2.0 vmesnika in povežemo ciljni sistem s konektorjem razhroščevalnika, ki je ravno tako združljiv z MPLAB ICD 3 ali MPLAB REAL ICE™ In-Circuit Emulator sistemi. MPLAB ICD 4 deluje tudi z JTAG vmesniki.

Hitrejše in še bolj fleksibilno razhroščevanje v vezju v realnem času:Slike ni

  • Podpira veliko PIC mikrokontrolerjev in dsPIC DSC-e
  • x2 hitrejši kot ICD 3
  • Zmanjšan čakalni čas izboljša razhroščevalno produktivnost
  • Poenostavlja migracijo med PIC mikrokontrolerji

Če želite osvojiti MPLAB ICD 4 razhroščevalnik v vezju podjetja Microchip obiščite www.microchip-comps.com/svet-icd4 in vnesite svoje podatke v spletni obrazec.

 

Osvojite MPLAB® ICD 4 In-Circuit razhroščevalnik podjetja Microchip

2017_SE257_21

 

 

Zadnjič posodobljeno ( Torek, 14 November 2017 08:24 )  
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval

Naša spletna stran uporablja piškotke. Če želite izvedeti več o uporabi piškotkov si preberite našo Politiko o piškotkih.

Sprejmem piškotke s te strani

EU Cookie Directive Plugin Information