Svet elektronike

nedelja
19 november 2017
Text size
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Domov Revija Naročnine Naročnine

Naročnine

E-pošta Natisni

 

N1 - PRAVNE OSEBE (1 leto)
Na­roč­ni­na na re­vi­jo Svet elek­tro­ni­ke, za prav­ne ose­be. Na­roč­ni­na ve­lja eno le­to (11 šte­vilk, ju­lij / av­gust dvoj­na). Ce­na na­roč­ni­ne z všte­tim 10% po­pu­stom je 44,95 EUR. Pla­či­lo po pre­dra­ču­nu, ka­te­re­ga poš­lje­mo po poš­ti.

_____________________________________________________________________________________________

Novost za PRAVNE OSEBE:

Več naročnin vam prihrani denar. Pravnim osebam, ki naročijo več izvodov revije Svet elektronike nudimo za 2. naročen izvod 50% popust, za 3. izvod in vse naslednje pa 70% popust do preklica. Velja tudi za podaljšanje naročnine. Vsi izvodi revije morajo imeti istega plačnika.

_____________________________________________________________________________________________ 

N2 - FIZIČNE OSEBE (1 leto)
Na­roč­ni­na na re­vi­jo Svet elek­tro­ni­ke, za fi­zič­ne ose­be. Na­roč­ni­na ve­lja eno le­to (11 šte­vilk, ju­lij / av­gust dvoj­na). Ce­na na­roč­ni­ne z všte­tim 20% po­pu­stom je 39,95 EUR. Pla­či­lo po po­lož­ni­ci, ka­te­ro poš­lje­mo po poš­ti.


N3 - FIZIČNE OSEBE (1/2 leta)
Na­roč­ni­na na re­vi­jo Svet elek­tro­ni­ke, za fi­zič­ne ose­be. Na­roč­ni­na ve­lja pol le­ta (6 šte­vilk). Ce­na na­roč­ni­ne z všte­tim 15% po­pu­stom je 23,15 EUR. Pla­či­lo po po­lož­ni­ci, ka­te­ro poš­lje­mo po poš­ti. 


N4 - ŠOLAJOČE SE OSEBE (1 leto, potrdilo o šolanju)
Na­roč­ni­na na re­vi­jo Svet elek­tro­ni­ke, za šo­la­jo­če se ose­be. Na­roč­ni­na ve­lja eno le­to (11 šte­vilk, ju­lij / av­gust dvoj­na). Ce­na na­roč­ni­ne z všte­tim 25% po­pu­stom je 37,46 EUR. Pla­či­lo po po­lož­ni­ci, ka­te­ro poš­lje­mo po poš­ti. Brez po­tr­di­la o šo­la­nju, se na­roč­ni­ku av­to­ma­tič­no poš­lje na­roč­ni­no z 20% po­pu­stom.


N5 - INTERNET NAROČNIKI (1 leto) fizične / pravne osebe
Na­roč­ni­na na in­ter­net re­vi­jo Svet elek­tro­ni­ke. Na­roč­ni­na ve­lja eno le­to. Vpo­gled re­vi­je v PDF da­to­te­ki. Ce­na na­roč­ni­ne zna­ša 20,33 EUR. Pla­či­lo po pre­dra­ču­nu, ka­te­re­ga poš­lje­mo po poš­ti. Po­tre­bu­je­mo vaš e-ma­il na­slov, na ka­te­re­ga poš­lje­mo va­še upo­ra­bni­ško ime in ge­slo. Vse in­for­ma­ci­je o in­ter­net­ni na­roč­ni­ni in in­ter­net­ni re­vi­ji lah­ko do­bi­te TUKAJ.


N6 - VSI NAROČNIKI (-50% popusta pri internetni naročnini 1 leto)
Pri naročilu na pisno revijo Svet elektronike in internet naročnino, vam za internetno naročnino priznamo 50% popust, ki je 10,16 EUR. Iz­be­ri­te si že­le­no pi­sno na­roč­ni­no, ter jo ob­kro­ži­te sku­paj z in­ter­net na­roč­ni­no. Vsi po­go­ji osta­ne­jo isti, lah­ko si jih ogle­da­te v zgor­njih na­roč­ni­nah. Za vse osta­le in­for­ma­ci­je smo vam na vo­ljo na tel.:01 549 14 00, 01 549 14 05, ali preko e-pošte: prodaja(at)svet-el.si.

 

N7 - AVTORJI člankov (-50% popusta pri pisni ali internetni naročnini  za 1 leto) 
Pri naročilu na pisno revijo Svet elektronike ali internet naročnino, vam za naročnino priznamo 50% popust. Iz­be­ri­te si že­le­no na­roč­ni­no. Vsi po­go­ji osta­ne­jo isti, lah­ko si jih ogle­da­te v zgor­njih na­roč­ni­nah. Za vse osta­le in­for­ma­ci­je smo vam na vo­ljo na tel.:01 549 14 00, 01 549 14 05, ali preko e-pošte: prodaja(at)svet-el.si.

 

Subscription on Svet elektronike magazine for foreigners (follow the link)

Zadnjič posodobljeno ( Sreda, 15 Februar 2017 09:26 )  
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval

PayPal naročnina

Svet elektronike zdaj z več vsebine (Arduino, ARM, Raspberry PI, PSoC, PIC, lestvično programiranje, radioamaterstvo...)

 

Če želite kupiti celoletno Naročnino na tiskano revijo Svet elektronike z vključenim 10% popustom po ceni samo 44,95 Evrov kliknite spodnji gumb (velja za pravne osebe!)

 

Če želite kupiti celoletno Naročnino na tiskano revijo Svet elektronike z vključenim 20% popustom po ceni samo 39,95 Evrov kliknite spodnji gumb (velja za fizične osebe!)

 

Če želite kupiti celoletno Spletno naročnino na revijo Svet elektronike po ceni samo 20,33 Evrov kliknite spodnji gumb.

 

Če ste obstoječi naročnik tiskane revije ali avtor članka v reviji Svet elektronike in želite kupiti Spletno naročnino na revijo Svet elektronike s 50% pustom po ceni samo 10,16 Evrov kliknite spodnji gumb.

 

V primerih spletne naročnine boste na Vaš email naslov v enem delovnem dnevu prejeli Uporabniško ime in Geslo za celoletno Spletno naročnino na revijo Svet elektronike


Naša spletna stran uporablja piškotke. Če želite izvedeti več o uporabi piškotkov si preberite našo Politiko o piškotkih.

Sprejmem piškotke s te strani

EU Cookie Directive Plugin Information