Svet elektronike

nedelja
28 maj 2017
Text size
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Domov Revija Nova številka Nova linija Peltierjevih modulov z unikatno konstrukcijo

Nova linija Peltierjevih modulov z unikatno konstrukcijo

E-pošta

Moduli imajo visoko zmogljivost in daljše življenjsko obdobje.

Slike niThermal Management skupina podjetja CUI je najavila novo linijo visoko-zmogljivih Peltierjevih modulov, ki imajo, zahvaljujoč inovativni arcTEC™ strukturi, superiorne karakteristike in zanesljivost. Ta enkratna konstrukcija uporablja kombinacijo termično prevodne smole med keramiko in bakrom na hladni strani modula, visoko-temperaturno spajko in večje P/N elemente, ki so narejeni iz prvovrstnega silicijevega ingota.

Elastičnost arcTEC smole omogoča, da se pod vplivom temprature širi in krči, zaradi česar se izboljša termični spoj, izboljša se mehanična trdnost kar skupaj dovi k boljšim karakteristikam. Visoko-temperaturna spajka in večji silicijevi elementi so vgrajeni zato, da je hlajenje hitrejše in bolj enakomerno.

CP20H, CP30H, CP39H, CP60H, in CP85H serije so narejena n podlagi arcTEC strukture v velikostih od 15 mm do 40 mm z nizkimi profili do celo 3,1 mm. Te termoelektrični moduli so na voljo z ∆Tmax pri 77°C (Th=50°C) in nazivnih tokovih 2,0 do 8,5A.

Zahvaljujoč njihovi zanesljivi konstrukciji, preciznem temperaturnem nadzoru in tihem načinu dela so te termoelektrični hladilniki idealni za visoko integrirane medicinske in industrijske naprave, pa tudi za hladilnike in zaprte prostore, kjer prisilno hlajenje ni možno.

CP20H, CP30H, CP39H, CP60H, in CP85H serije so že naprodaj preko distributerjev s cenami od 15,53 USD naprej za kos pri pakiranju 25 kosov.

Nova linija Peltierjevih modulov z unikatno konstrukcijo

www.cui.com

2017_SE252_5

Zadnjič posodobljeno ( Petek, 05 Maj 2017 10:27 )  
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval

PayPal naročnina

Svet elektronike zdaj z več vsebine (Arduino, ARM, Raspberry PI, PSoC, PIC, lestvično programiranje, radioamaterstvo...)

 

Če želite kupiti celoletno Naročnino na tiskano revijo Svet elektronike z vključenim 10% popustom po ceni samo 44,95 Evrov kliknite spodnji gumb (velja za pravne osebe!)

 

Če želite kupiti celoletno Naročnino na tiskano revijo Svet elektronike z vključenim 20% popustom po ceni samo 39,95 Evrov kliknite spodnji gumb (velja za fizične osebe!)

 

Če želite kupiti celoletno Spletno naročnino na revijo Svet elektronike po ceni samo 20,33 Evrov kliknite spodnji gumb.

 

Če ste obstoječi naročnik tiskane revije ali avtor članka v reviji Svet elektronike in želite kupiti Spletno naročnino na revijo Svet elektronike s 50% pustom po ceni samo 10,16 Evrov kliknite spodnji gumb.

 

V primerih spletne naročnine boste na Vaš email naslov v enem delovnem dnevu prejeli Uporabniško ime in Geslo za celoletno Spletno naročnino na revijo Svet elektronike

Prijava na naše novice

Ne zamudite najnovejših novic!

Naša spletna stran uporablja piškotke. Če želite izvedeti več o uporabi piškotkov si preberite našo Politiko o piškotkih.

Sprejmem piškotke s te strani

EU Cookie Directive Plugin Information