Svet elektronike

etrtek
19 oktober 2017
Text size
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Domov Revija Nova številka MPLAB® Harmony bolj učinkovita koda in izboljšano grafično razvojo orodje

MPLAB® Harmony bolj učinkovita koda in izboljšano grafično razvojo orodje

E-pošta

Microchipova programska oprema MPLAB® Harmony je nadgrajena s še bolj učinkovito kodo in izboljšanimi grafičnimi razvojnimi orodji.

Slike niMicrochip je objavil novico, da je MPLAB® Harmony 2.0, popolnoma opremljeno ogrodje za razvoj programske opreme za mikrokontrolerje PIC32, zdaj na voljo kot brezplačen prenos. Pomembna posodobitev nagrajene programske platforme strankam omogoča, da ustvarijo krajšo in bolj učinkovito programsko kodo za hitrejše in stroškovno bolj učinkovite naprave. Poleg boljše kakovosti programske kode je posodobitev dodala številna nova orodja, ki delujejo v integriranem razvojnem okolju (IDE) MPLAB X.

Ključna dejstva:

  • MPLAB Harmony 2.0 je zdaj na voljo kot brezplačen prenos
  • Omogoča ustvarjanje manj obsežne in bolj učinkovite kode za hitrejše in cenejše naprave
  • Izboljšana podpora grafičnim uporabniškim vmesnikom (GUI) z novim programom Composer Suite
  • Vključuje upravljanje s grafičnimi sredstvi, preoblikovanje slike in nov upravljalnik zaslona
  • Razširjena knjižnica programske kode za periferne naprave zagotavlja skladnost z obveznimi standardi MISRA-C: 2012

Slike niMPLAB Harmony je brezplačno programsko ogrodje in paket orodij v okviru Microchipovega MPLAB X IDE in deluje tudi s prevajalniki MPLAB XC32. Ogrodje MPLAB Harmony deluje s PIC32 rešitvami in nudi knjižnice perifernih naprav, gonilnikov in sistemskih storitev za podporo razvoju aplikacij. Programska oprema vsebuje tudi podporne pakete za razvojne plošče PIC32.

Ena od številnih nadgradenj v Harmony 2.0 je nova in izboljšana orodjarna, ki podpira preprosto ustvarjanje grafičnih uporabniških vmesnikov (GUI), vključno z novo zbirko Graphics Composer Suite. Izboljšana Graphics Composer Suite dodaja orodja za upravljanje grafičnega upravljanja z vsebino, pretvorbo slike, vključno s pretvorbo formata, stiskanjem in urejanjem, revidiranim WYSIWYG urejevalnikom (kar vidite, je to, kar na koncu dobite, WYSIWYG) za natančnejšo predstavitev GUI predstavitve v izdelavi in novim upravljalnikom prikaza za preprosto uvajanje tudi nestandardnih prikazov na prikazovalniku.

Slike niMPLAB Harmony 2.0 dodaja tudi obstoječo knjižnico programske kode za periferne naprave in nadgrajuje ponudbo za izpolnjevanje obveznih standardov MISRA-C: 2012. Posodobitve ogrodja programske opreme vključujejo tudi dodatna orodja in podporo, kot so Board Support Package (BSP) Manager, izvoz samostojnih projektov in posodobljen upravljalnik priključkov. Vse te posodobitve so namenjene skrajšanju časa načrtovanja, nižjim skupnim stroškom razvoja in s tem povečanju dobička.

Slike niMPLAB Harmony 2.0 lahko brezplačno prenesete s spletne strani: www.microchip.com/mplab/mplab-harmony.  Opomba: Ime in logotip Microchip sta registrirani blagovni znamki podjetja Microchip Technology Incorporated v ZDA in drugih državah. Vse druge blagovne znamke, ki so morda tu omenjene, so last njihovih podjetij.

MPLAB® Harmony bolj učinkovita koda in izboljšano grafično razvojo orodje

www.microchip.com

2017_SE256_8

 

 

 

 

Zadnjič posodobljeno ( Petek, 29 September 2017 13:16 )  
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval

PayPal naročnina

Svet elektronike zdaj z več vsebine (Arduino, ARM, Raspberry PI, PSoC, PIC, lestvično programiranje, radioamaterstvo...)

 

Če želite kupiti celoletno Naročnino na tiskano revijo Svet elektronike z vključenim 10% popustom po ceni samo 44,95 Evrov kliknite spodnji gumb (velja za pravne osebe!)

 

Če želite kupiti celoletno Naročnino na tiskano revijo Svet elektronike z vključenim 20% popustom po ceni samo 39,95 Evrov kliknite spodnji gumb (velja za fizične osebe!)

 

Če želite kupiti celoletno Spletno naročnino na revijo Svet elektronike po ceni samo 20,33 Evrov kliknite spodnji gumb.

 

Če ste obstoječi naročnik tiskane revije ali avtor članka v reviji Svet elektronike in želite kupiti Spletno naročnino na revijo Svet elektronike s 50% pustom po ceni samo 10,16 Evrov kliknite spodnji gumb.

 

V primerih spletne naročnine boste na Vaš email naslov v enem delovnem dnevu prejeli Uporabniško ime in Geslo za celoletno Spletno naročnino na revijo Svet elektronike

Prijava na naše novice

Ne zamudite najnovejših novic!

Naša spletna stran uporablja piškotke. Če želite izvedeti več o uporabi piškotkov si preberite našo Politiko o piškotkih.

Sprejmem piškotke s te strani

EU Cookie Directive Plugin Information