Svet elektronike

torek
25 julij 2017
Text size
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Domov Revija Novice Stenski planer 2017

Stenski planer 2017

E-pošta Natisni

Kot vsako leto smo tudi letos držali obljubo in ponovno dodali reviji stenski planer. Vsem pa planer ponujamo in pošljemo tudi brezplačno.

Slike niSlike niNa stenskem planerju so označeni prazniki, zimske, letne in poletne šolske počitnice, pust. Velikost planerja je 80x59 cm, pri vsakem dnevu imate nekaj prostora za opombe.

 

Planer brezplačno

Če želite tudi vi imeti stenski planer nas lahko obvestite po E-pošti (Naslov sporočila: Planer za 2017, SPOROČILO: napišite svoj naslov, kam vam pošljemo stenski planer). V nekaj dneh vam pošljemo planer brezplačno po pošti!

Če želie nam lahko pošljete tudi vašo sliko, kje visi Vaš stenski planer 2017 in mi ga bomo objavili v naši galeriji.

Stenski planer 2017

2016_SE237

 
JoomlaWatch 1.2.12 - Joomla Monitor and Live Stats by Matej Koval

PayPal naročnina

Svet elektronike zdaj z več vsebine (Arduino, ARM, Raspberry PI, PSoC, PIC, lestvično programiranje, radioamaterstvo...)

 

Če želite kupiti celoletno Naročnino na tiskano revijo Svet elektronike z vključenim 10% popustom po ceni samo 44,95 Evrov kliknite spodnji gumb (velja za pravne osebe!)

 

Če želite kupiti celoletno Naročnino na tiskano revijo Svet elektronike z vključenim 20% popustom po ceni samo 39,95 Evrov kliknite spodnji gumb (velja za fizične osebe!)

 

Če želite kupiti celoletno Spletno naročnino na revijo Svet elektronike po ceni samo 20,33 Evrov kliknite spodnji gumb.

 

Če ste obstoječi naročnik tiskane revije ali avtor članka v reviji Svet elektronike in želite kupiti Spletno naročnino na revijo Svet elektronike s 50% pustom po ceni samo 10,16 Evrov kliknite spodnji gumb.

 

V primerih spletne naročnine boste na Vaš email naslov v enem delovnem dnevu prejeli Uporabniško ime in Geslo za celoletno Spletno naročnino na revijo Svet elektronike

Kje visi Veliki stenski planer

No images

Naša spletna stran uporablja piškotke. Če želite izvedeti več o uporabi piškotkov si preberite našo Politiko o piškotkih.

Sprejmem piškotke s te strani

EU Cookie Directive Plugin Information