16. marec, 2011

Svet elektronike imenovan za Uradnega Medijskega Partnerja

Slike KONTAKT Roka2 - Svet elektronike imenovan za Uradnega Medijskega PartnerjaDragi kolegi in prijatelji,Thorsten Mayer

Za nami v reviji Svet elektronike je dober mesec. Podjetje National Instruments (www.ni.com) je z revijo Svet elektronike sklenilo dogovor o Uradnem Medijskem Partnerstvu!

Nekateri od vas boste rekli: “to ni nič posebnega”. Vendar je tako, da po mojih informacijah National Instruments redno preverja odzive na njihove marketinške akcije v medijih.

 

Slike niSlike niPreberite si, kaj je g. Thorsten Mayer, Marketing Manager pri podjetju NI za EE dejal, zakaj je NI izbral Svet elektronike za njihovega Uradnega Medijskega Partnerja.

 

Svet Elektronike was one of the very first partners National Instruments started to work with in Eastern Europe more than 10 years ago. During this time the magazine helped National Instruments effectively disseminate information about company, products, and technology as well as relevant messages to the electronics and industrial automation audience in Slovenia. As a long-term partner of National Instruments, we would like to recognize Svet Elektronike as an Official Media Partner in Slovenia.

Mr. Thorsten Mayer

Hvala Thorsten za te lepe besede! V uredništvu revije Svet elektronike smo počaščeni, da smo lahko Uradni Medijski Partner podjetja National Instruments. Smo počaščeni, hkrati pa je to za nas izziv, da izpolnimo pričakovanja podjetja NI, v kar sem prepričan, da jih bomo izpolnili!

Svet elektronike imenovan kot Uradni Medijski Partner