3. januar, 2018

Novi gonilniki vrat iz Power Integrations zmorejo tokove do 5 A

Revija logo powerint - Novi gonilniki vrat iz Power Integrations zmorejo tokove do 5 APower Integrations
2018_259_5

Skupaj z ojačevalniki pa omogočajo prilagoditev vse do 60 A najvišjega toka vrat, pri tem pa je vključena tudi popolna paleta zaščitnih funkcij, s čimer dosežemo zmanjšanje kompleksnosti in stroškov celotnega sistema.

259 5 01 300x215 - Novi gonilniki vrat iz Power Integrations zmorejo tokove do 5 APodjetje Power Integrations (Nasdaq: POWI), ki je vodilni svetovni proizvajalec izdelkov v tehnologiji IGBT in MOSFET za srednje in visoke inverterske aplikacije, je predstavilo najnovejšega člana družine SCALE-iDriver ™ IC , SID1102K, enokanalni, izolirani gonilnik vrat IGBT in MOSFET tranzistorjev v razširjenem eSOP ohišju. Z najvišjim pogonskim tokom do 5 A lahko nov izdelek krmili vrata polprevodniških stikal omenjenih tipov do 300 A, tudi brez ojačevalcev. Za višje tokove vrat se lahko uporabijo ojačevalniki za prilagodljive in stroškovno učinkovite rešitve do 60 A. To vezje zagotavlja N-kanalni pogon za ojačevalnike na nizki in na visoki strani MOSFET stikal , ki zmanjšujejo stroške sistema, zmanjšujejo izgube pri preklapljanju in povečujejo močnostno zmogljivost.

Okrepljeno galvansko izolacijo zagotavlja njihova lastna, inovativna, Power Integrations polprevodniška izolatorska tehnologija FluxLink ™, ki odpravlja potrebo po optičnih sklopnikih, izboljšuje zanesljivost in robustnost. SCALE-iDriver tehnologija poenostavlja oblikovanje in proizvodnjo z zmanjšanjem števila potrebnih komponent; popolne gonilnike je mogoče zgraditi z uporabo SID1102K integriranega vezja in samo osem zunanjih komponent. Nova vezja zagotavljajo sistemske zaščitne funkcije, vključno s prenizko napetostjo, stabilizirano izhodno simetrično napetostjo – iz ene dovodne tirnice, visoko imunost na motnje zaradi prehodnih pojavov in z medsebojnimi razdaljami 9,4 mm.

259 5 03 300x130 - Novi gonilniki vrat iz Power Integrations zmorejo tokove do 5 A259 5 04 300x170 - Novi gonilniki vrat iz Power Integrations zmorejo tokove do 5 AMichael Hornkamp, višji direktor marketinga za gonilnike vrat pri Power Integrations izdelek komentira takole: “Novo integrirano vezje SID1102K za pogon vrat zmanjšuje čas do trženja izdelkov s tem, da oblikovalcem zagotavlja enostavno izvedljive, razširljive rešitve, ki vključuje kritične varnostne in zaščitne funkcije v enem samem, kompaktnem, robustnem ohišju. ”
Ključne aplikacije vključujejo UPS naprave, standardne AC pogone in frekvenčne pretvornike, fotovoltaične in solarne sisteme, hišne klimatske naprave, enosmerne polnilnike in varilno opremo. Izdelki so v tem trenutku že na voljo, stanejo pa 1,52 dolarja pri količini 10.000 kosov. Tehnična podpora za integrirana vezja SID1102K je na voljo na spletni strani Power Integrations na naslovu: www.power.com/products/SID1102K.

O podjetju Power Integrations

259 5 02 300x157 - Novi gonilniki vrat iz Power Integrations zmorejo tokove do 5 APower Integrations, Inc. je vodilni svetovni inovator v polprevodniških tehnologijah za visoko napetostno pretvorbo moči. Produkti podjetja so ključni gradniki v ekosistemu čiste energije, ki omogočajo proizvodnjo obnovljivih virov energije ter učinkovit prenos in porabo energije v aplikacijah, ki segajo od mili do megavatov. Za več informacij obiščite www.power.com.

Power Integrations, FluxLink, SCALE, SCALE-iDriver in logotip Power Integrations so blagovne znamke ali registrirane blagovne znamke podjetja Power Integrations, Inc. Vse ostale blagovne znamke, ki so v tem članku omenjene, so last njihovih lastnikov.

www.powerint.com
Tags: