1. februarja, 2018

Razvojna platforma Sigfox SDR Dongle globalno na voljo pri podjetju Digi-Key

Revija logo digikey 300x150 - Razvojna platforma Sigfox SDR Dongle globalno na voljo pri podjetju Digi-KeyDigi-Key Electronics
2018_260_09

Sigfox SDR dongle, načrtovan za razvojnike z namenom pohitritve razvoja in testiranja, je zdaj na voljo globalno pri podjetju Digi-Key Electronics, globalnemu distributerju elektronskih komponent. SDR dongle omogoča razvoj za Sigfox vezja neodvisno od Sigfox javne omrežne podpore.

260 09 01 300x169 - Razvojna platforma Sigfox SDR Dongle globalno na voljo pri podjetju Digi-KeySDR dongle podjetja Sigfox je hardverska platforma, na kateri teče Sigfox Device Test Suite, napreden programski pripomoček za razvijalce naprav:

  • Network Emulator: razvit z namenom testiranja dvosmernega toka podatkov kot tudi od točke do točke med vašim vezjem in vašo aplikacijo
  • Radio Signal Analyzer: razvit z namenom testiranja ustreznosti radia s Sigfox Verified zahtevami za certifikacijo.

SDR dongle bo pospešil sprejetje tehnologije Sigfox za partnerje po vsem svetu, pravi Laetitia Jay, glavni direktor za trženje pri podjetju Sigfox. Občutimo vznemirjenje, da Digi-Key sedaj ponuja ključna orodja za razvijalce za hiter začetek, izdelavo prototipov in hitro razvijajoče se prilagodljive rešitve IOT.

260 09 02 300x165 - Razvojna platforma Sigfox SDR Dongle globalno na voljo pri podjetju Digi-KeyModul Sigfox SDR je močan in nastavljiv radijski sprejemnik in oddajnik, ki posnema omrežje Sigfox. To je najlažji način za oblikovalce naprav in rešitev, da pospešijo razvoj in preizkuse, ne da bi potrebovali omrežno pokritost in radiofrekvenčno konfiguracijo vsake države.

“Navdušeni smo nad napredovanjem naše vloge kot ekosistemskega partnerja podjetja Sigfox in še naprej povečevali svoj portfelj, da bi strankam pomagali pri njihovem potovanju v Sigfox,” je povedal Robbie Paul, direktor podjetja IoT Business Development na Digi-Keyu. “Z našim svetovnim dosegom bo dongle Sigfox SDR na voljo vsem in vsem napravam naprav omogočil, da začnejo načrtovati naprave, ne glede na radio območje, v katerem so ali kjer se nahaja skupina za raziskave in razvoj.”

O podjetju Digi-Key Electronics

260 09 03 300x169 - Razvojna platforma Sigfox SDR Dongle globalno na voljo pri podjetju Digi-KeyPodjetje Digi-Key Electronics, s sedežem v Thief River Falls, Minn., ZDA, je pooblaščeni svetovni distributer elektronskih komponent, ki ponuja več kot 6,8 milijona izdelkov, z več kot 1,4 milijona na zalogi in na voljo za takojšnjo pošiljanje 675 kakovostnih proizvajalcev blagovnih znamk.

Digi-Key ponuja tudi široko paleto spletnih virov, kot so EDA in orodja za oblikovanje, obrazci podatkov, referenčni modeli, učni članki in video posnetki, multimedijske knjižnice in še veliko več. Tehnična podpora je na voljo 24 ur na dan po elektronski pošti, telefonu in spletnem oglasu.

Dodatne informacije in dostop do široke ponudbe izdelkov Digi-Key lahko najdete na spletnem mestu www.digikey.com

www.digikey.com
Tags: