5. junija, 2018

Nagradno žrebanje Microchip_MPLAB PICkit 4 razhroščevalnik

Slike LOGOTIPI Svet elektronike color 300x92 - Nagradno žrebanje Microchip_MPLAB PICkit 4 razhroščevalnikmicrochip 300x74 - Nagradno žrebanje Microchip_MPLAB PICkit 4 razhroščevalnikRevija Svet elektronike in Microchip
2018_264_17

Osvojite MPLAB PICkit™ 4 razhroščevalnik v vezju(PG164140) podjetja Microchip s pomočjo revije Svet Elektronike!

MPLAB PICkit 4 razhroščevalnik v vezju podjetja Microchip omogoča hitro in enostavno razhroščevanje in programiranje PIC® in dsPIC® Flash mikrokontrolerjev z uporabo zmogljivega grafičnega uporabniškega vmesnika MPLAB X Integrated Development Environment (IDE).

Program MPLAB PICkit 4 je hitrejši od svojega predhodnika, saj vsebuje zmogljiv 32-bitni 300MHz SAME70 MCU in je pripravljen za podporo PIC in dsPIC mikrokontrolerjev. Poleg ciljnih napetosti v širšem obsegu PICkit 4 podpira napredne vmesnike, kot so 4-žični JTAG in Serial Wire Debug s pretočnim Data Gateway, hkrati pa je nazaj združljiv z razvojnimi ploščami, konektorji in ciljnimi sistemi z uporabo 2-žičnih JTAG in ICSP.

[uam_ad id=”24488″]

Ključne značilnosti PICkit 4 vključujejo ujemanje hitrosti taktnega signala na siliciju, napajanje ciljnega sistema z do 50mA toka, minimalno porabo toka, ki znaša <100μA in možnost, da se napaja iz ciljnega sistema.

MPLAB PICkit 4 je povezan z računalnikom razvojnega inženirja preko USB 2.0 vmesnika visoke hitrosti in ga je mogoče povezati s ciljnim sistemom preko 8-pinskega priključka Single In-Line (SIL). Priključek uporablja I/O priključka in reset linijo za izvajanje odpravljanja napak v serijskem programiranju v vezju (in-Circuit Serial Programming ™ – ICSP ™).

Trenutno MPLAB PICkit 4 razhroščevalnik v vezju podpira številne, vendar ne vseh PIC in dsPIC DSC mikrokontrolerjev, vendar se nenehno nadgrajuje tako, da dodaja podporo za nove mikrokontrolerje.

Če želite osvojiti MPLAB PICkit 4 razhroščevalnik v vezju podjetja Microchip obiščite spletno stran http://page.microchip.com/Svet-PICKit4.html  in se prijavite.

Tags: