5. junija, 2018

Močnostne TVS diode LTKAK proizvajalca Littelfuse nudijo vrhunsko zaščito

Revija logo tti - Močnostne TVS diode LTKAK proizvajalca Littelfuse nudijo vrhunsko zaščitoTTI, Inc. – Europe
2018_264_5

Serija močnostnih TVS diod z oznako LTKAK proizvajalca Littelfuse nudi vrhunsko zaščito v primerjavi s standardnimi silicijevimi plazovitimi diodami – sedaj na zalogi pri TTI, Inc.

Kompaktno SMD ohišje diod prihrani prostor na plošči in poenostavlja izdelavo; ustreza prenapetostni zaščiti za uporabo v železniškem prometu, za vojaško industrijo, letalsko industrijo, elektroenergetiko ter v industriji prenapetostnih zaščit in odvodnikov

Nova LTKAK serija TVS (Transient Voltage Suppressors) diod proizvajalca Littelfuse so odslej na voljo v Evropi prek TTI, Inc.. Diode serije LTKAK, ki so izdelane s tehnologijo Littelfuse Foldback, imajo v primerjavi s standardnimi silicijskimi plazovnimi diodami izjemne lastnosti odvajanja prenapetosti, ki zagotavljajo odvajanje nižjih napetosti od plazovite napetosti, vendar še vedno nad nazivno delovno napetostjo. Vgrajujejo se v SMTO-218 ohišje, zato so LTKAK TVS diode kompaktne in oblikovalcem omogočajo, da prihranijo prostor na tiskanem vezju, poleg tega pa jih lažje izdelujejo kot TVS diode obstoječe družine AK. Najprimernejše aplikacije za serijo Littelfuse LTKAK diod vključujejo bazne postaje mobilnih telefonov, industrijske prenapetostne zaščite (TVSS), signalizacijske in kontrolne omarice ob železniških progah, elektroenergetska omrežja in distribucijski sistemi, poleg tega pa tudi vojaška in letalska industrija.

Obstajata dve družini izdelkov nove LTKAK serije TVS diod, LTKAK6 in LTKAK10, ki zagotavljata vrhunske lastnosti zaščite pred prenapetostjo v primerjavi s standardnimi tehnologijami na tem področju, zahvaljujoč tehnologiji Littelfuse Foldback. Ta zagotavlja takšen nivo prenapetostne zaščite, ki je nižji od plazovite napetosti, vendar nad nazivno delovno napetostjo, zato vsako povečanje napetosti zaradi povečane tokovne prevodnosti ohranja to napetost nizko, kar zagotavlja najboljšo možno raven tovrstne zaščite. Prenapetostna zaščita je odlična tudi pri zmogljivosti 6kA za zmogljivost LTKAK6 in 10kA za LTKAK10 (valovna oblika 8×20μs). Močnostno izvedbo TVS v kompaktnem in inovativnem paketu SMT, LTKAK6 in LTKAK10 je mogoče povezati tudi serijsko in/ali vzporedno, s čimer je mogoče ustvariti zaščite različnih zmogljivosti in prilagodljive rešitve.
O podjetju TTI, Inc.
TTI, Inc., podjetje iz Berkshire Hathaway, je pooblaščeni distributer specialnih izdelkov za povezovanje, pasivnih in elektromehanskih komponent (IP&E) ter izbrani distributer proizvajalcev industrijske in potrošniške elektronike po vsem svetu. Široka ponudba, vrhunski izdelki in rešitve dobavne verige po meri uvrščajo podjetje TTI med vodilne strokovnjake za distribucijo elektronskih komponent. Na globalni ravni podjetje vzdržuje dva milijona kubičnih metrov namenskega skladiščnega prostora, ki vsebuje več kot 850.000 sestavnih delov. Skupaj s svojimi hčerinskimi podjetji Mouser Electronics, Sager Electronics in Symmetry Electronics, TTI zaposluje več kot 5.400 zaposlenih in ima zastopstva na več kot 100 lokacijah po vsej Severni Ameriki, Evropi in Aziji. Za več informacij o TTI obiščite www.ttieurope.com

www.ttiinc.com
Tags: