5. junij, 2018

CAN transiver za visoke hitrosti TLE9250 podjetja Infineon za avtomobilsko industrijo

Revija logo mouser 300x136 - CAN transiver za visoke hitrosti TLE9250 podjetja Infineon za avtomobilsko industrijoMouser electronics®
2018_264_56

Mouser Electronics ima odslej na zalogi Infineon/ove CAN transiverje za visoke hitrosti TLE9250, ki so namenjeni avtomobilski industriji in krmiljenju v industriji.

264 56 01 300x251 - CAN transiver za visoke hitrosti TLE9250 podjetja Infineon za avtomobilsko industrijoMouser Electronics, Inc. ima odslej na zalogi tudi TLE9250, CAN transiverje visokih hitrosti proizvajalca Infineon Technologies. Komponenta je zasnovana za avtomobilske in industrijske sisteme krmilnikov (CAN) visokih hitrosti, ki povezujejo mikrokontrolerje, senzorje in pogone, v katerih transiver TLE9250 služi kot vmesnik med fizičnim vodilom in protokolnim krmilnikom za zaščito pred motnjami, ki se pojavljajo znotraj tega omrežja.

Transiverji Infineon z oznako TLE9250, ki so sedaj na voljo tudi pri distributerju Mouser Electronics, so zasnovani tako, da ustrezajo standardom SAE J1939 in J2284 ter izpolnjujejo trenutno veljavne in prihajajoče ISO 11898-2 specifikacije v zvezi s fizičnim komunikacijskim slojem. Zaradi svoje visoke robustnosti glede elektrostatičnih razelektritev (ESD) ± 8 kV (HBM) in ± 11 kV (IEC 61000-4-2), je imunost naprave na RF motnje primerna za uporabo v avtomobilskih in industrijskih aplikacijah brez potrebe po uporabi dodatnih zaščitnih elementov.

Po zaslugi visoke simetrije izhodnih CANL in CANH signalov zagotavljajo TLE9250 transiverji nizek nivo elektromagnetnih emisij (EME) v širokem frekvenčnem območju. Ta optimalna simetrija tudi omogoča, da naprave podpirajo hitrosti prenosa podatkov do 5 Mbitov na sekundo (Mbps) za doseganje CAN Flexible Data Rate protokola. Nizek nivo EME tega transiverja prinaša tudi to prednost, da izpolnjuje stroge mejne vrednosti glede elektromagnetne združljivosti (EMC) brez potrebe po načrtovanju in uvajanju dodatne zaščite z dušilkami s skupnim načinom delovanja.

Transiverji TLE9250, ki so seveda skladni tudi s standardom RoHS, so idealni za uporabo v CAN omrežjih, kjer za medsebojno komunikacijo zahtevamo visoke hitrosti: v avtomobilskih aplikacijah, vključno z nadzornimi enotami pogonskega motorja, krmilnimi enotami za upravljanje s prenosom moči, kontrolnimi moduli šasije in električnim servo krmiljem. Naprave so uporabne tudi v različnih industrijskih aplikacijah, saj omejitev izhodnega toka in zaščita pred prekomerno temperaturo ščitijo oddajnike pred poškodbami v težkih delovnih okoljih.

264 56 02 300x225 - CAN transiver za visoke hitrosti TLE9250 podjetja Infineon za avtomobilsko industrijoČe želite izvedeti več, obiščite www.mouser.com/infineon-tle9250-transceivers.

S svojo široko linijo izdelkov in neprekosljivim uporabniškim servisom si Mouser prizadeva za hiter razvoj inovacij med inženirji in kupci, ter k oblikovanju vrhunskih izdelkov z zagotavljanjem naprednih tehnologij. Mouser ima na zalogi najširši izbor najnovejših polprevodnikov in elektronskih komponent za najnovejše projekte. Spletno mesto Mouser Electronics se nenehno posodablja in ponuja napredne metode iskanja, ki strankam pomagajo hitro najti iskane komponente. Spletna stran Mouser.com hrani tudi podatkovne liste, referenčne vzorce aplikaciji, ki so specifični za posamezne dobavitelje, praktične primere aplikacij, tehnične informacije o oblikovanju in inženirska orodja.

O podjetju Mouser Electronics

Podjetje Mouser Electronics, ki spada v Berkshire Hathaway company, je nagrajeni, pooblaščeni distributer polprevodniških in elektronskih komponent, ki se osredotoča na hitro uvajanje novih izdelkov svojih partnerjev za uporabo v proizvodnji in načrtovanju izdelkov elektronskih inženirjev v zadovoljstvo kupcev. Spletna stran globalnega distributerja, Mouser.com je na voljo v več jezikih in valutah, ter ima na zalogi več kot 4 milijone izdelkov od več kot 700 proizvajalcev. Mouser ponuja 22 lokacij za podporo po vsem svetu, s čimer zagotavlja najboljše storitve svoje za stranke v svojem razredu in na svetovni ravni pošilja izdelke več kot 600.000 strankam v 170 državah iz svojih najsodobnejših objektov južno od Dallasa v Teksasu, ki skupno zavzemajo blizu 230.000 kvadratnih metrov. Za več informacij obiščite www.mouser.com.

O podjetju Infineon Technologies

Podjetje Infineon Technologies je vodilni svetovni načrtovalec, proizvajalec in dobavitelj širokega nabora polprevodnikov, ki se uporabljajo v različnih mikroelektronskih aplikacijah. Portfelj izdelkov Infineon sestavljajo logična vezja, vključno z digitalnimi vezji, vezji za mešane signale in analognimi integriranimi vezji, kot tudi diskretnimi polprevodniškimi izdelki.

Blagovne znamke

Mouser in Mouser Electronics sta registrirani blagovni znamki družbe Mouser Electronics, Inc. Vsi drugi izdelki, logotipi in imena podjetij, omenjeni v tem članku, so lahko blagovne znamke njihovih lastnikov.

www.mouser.com