1. septembra, 2019

Osvojite Microchip razvojno ploščico PIC-IoT WG

Nagradna igra

Microchip Technology Inc
2019_277_53

Bralci revije Svet elektronike lahko sodelujete v žrebanju za Microchipovo razvojno orodje PIC-IoT WG

Razvojna ploščica PIC-IoT WG združuje zmogljiv Microchipov mikrokontroler PIC24FJ128GA705, zaščitno CryptoAuthentication ™ integrirano vezje ATECC608A in popolnoma certificiran omrežni krmilnik ATWINC1510 Wi-Fi®, ki zagotavlja  preprost in učinkovit način povezave ugnezdenih aplikacij z Google Cloud IoT Core . Razvojna ploščica ima vgrajen razhroščevalnik za hitro odkrivanje in odpravljanje napak ter programiranje samega mikrokontrolerja, zato pri razvoju aplikacij ne potrebujete nobene druge zunanje strojne opreme.

Razvojno ploščico  PIC-IoT WG podpirata tako MPLAB X IDE (integrirano razvojno okolje), kot tudi MCC, orodje za hiter razvoj prototipov. Ploščica je združljiva z več kot 450 različnimi ploščicami Click boards ™ proizvajalca MikroElektronika, s katerimi se široko odprejo možnosti uporabe tipal in senzorjev ter najrazličnejših pogonov.

Kot del Microchipovega razširjenega partnerstva z Googlovim oblakom imajo razvojni inženirji aplikacij, ki temeljijo na PIC mikrokontrolerjih, sedaj z razvojno ploščico PIC-IoT WG na razpolago preprosto obliko povezljivosti izdelkov nove generacije v oblak z uporabo brezplačnega spletnega portala na spletnem naslovu www.PIC-IoT.com. Ko se enkrat povežejo z oblakom, pa lahko razvojni inženirji za razvoj aplikacije uporabljajo odpravljanje napak in prilagajanje aplikacije specifičnim zahtevam z Microchipovim orodjem za hiter razvoj prototipov, imenovano MPLAB® Code Configurator (kratica MCC).

Če želite sodelovati v žrebanju za nagrado “PIC-IoT WG Development Board”, obiščite spletno stran in v spletni prijavni obrazec vpišite svoje podatke.

Tags: