1. marca, 2020

Merilniki pospeška za površinsko montažo zagotavljajo boljše delovanje

es 300x93 - Merilniki pospeška za površinsko montažo zagotavljajo boljše delovanje Electronic Specifier Ltd.
2020_283_11

Silicon Designs je svetovnem tržišču predstavil svojo novo serijo Model 1522, ekskluzivno industrijsko družino analognih merilnikov pospeškov za površinsko montažo z izboljšanimi temperaturnimi zmogljivostmi, ki je stroškovno učinkovita in namenjena splošni uporabi.

283 11 01 300x300 - Merilniki pospeška za površinsko montažo zagotavljajo boljše delovanjeEnote so zdaj v aktivni proizvodnji in so na voljo za takojšnjo odpremo kupcem. Na voljo so v osmih edinstvenih različicah in standardnih razponih od ± 2 g do ± 400 g, serija Model 1522 pa zagotavlja zanesljive meritve vibracij in pospeška v bolj toplotno zahtevnih okoljih v aplikacijah od nizkih do srednjih frekvenc, takšnih, pri katerih je značilno veliko ali hitro nihanje temperature ali kadar je treba meritve opravljati v skrajno visokih ali nizkih temperaturah v daljšem časovnem obdobju.

Merilniki pospeška omogočajo odlične karakteristike glede odstopanja in zmogljivosti v celotnem razširjenem območju delovne temperature od -55 ° C do + 125 ° C, v katerem se odzivajo tako na AC kot na DC pospešek.

Robustna zasnova serije 1522 združuje mikroobdelan kapacitivni element za zaznavanje skupaj s prilagojenim integriranim vezjem. Vezje vključuje ojačevalnik občutljivosti zaznavanja in ± 4V diferencialne izhodne stopnje. Dodatni vgrajeni temperaturni senzor olajša samo-korekcijo odstopanja zaradi kakršnega koli predhodnega odstopanja v odvisnosti od temperaturne za kateri koli posamezen merilnik pospeška. Vse notranje komponente merilnika pospeška so nameščene v hermetično zaprtem LCC ohišju za površinsko montažo, napolnjenem z dušikom, celotna komponenta pa je skladna z RoHS. Skrbno regulirani proizvodni procesi zagotavljajo, da je vsak merilnik pospeškov serije 1522 izdelan tako, da je v svojem g razponu skoraj enak. Enote so 100% lastno testirane, programirane, kalibrirane in preverjene v okolju klimatske komore, da se zagotovi njihova nadaljnja natančnost in zanesljivost meritev, zlasti v toplotno nestabilnih pogojih.

Vsak merilnik pospeška je označen s serijsko številko za sledljivost in ima priloženo poročilo o prvem preskusu. V poročilu o prvem preskusu so navedena izmerjena odstopanja, merilni obseg, temperaturna koeficienta odstopanja in obsega, linearnost, delovni tok in DV graf frekvenčne odzivnosti od faze.

Povzeto po: https://www.electronicspecifier.com/micros/surface-mount-accelerometers-provide-enhanced-performance

Avtor članka : Lanna Cooper, Vir: Silicon Designs
https://www.electronicspecifier.com
Tags: