5. maja, 2020

Mouser Electronics distributer antenskih rešitev podjetja Fractus Antennas

Revija logo mouser 300x136 - Mouser Electronics distributer antenskih rešitev podjetja Fractus AntennasMouser electronics
2020_285_08

Mouser Electronics, Inc., pooblaščeni svetovni distributer z najnovejšimi polprevodniki in elektronskimi komponentami, napoveduje globalno pogodbo o distribuciji s podjetjem Fractus Antennas. Po dogovoru je pri Mouserju zdaj na voljo vrsto rešitev za čip antene Fractus Antennas, vključno z Virtual Antenna ™ (mXTEND ™) in Xtend ™ čipi za mobilne naprave, brezžične komunikacije in internet stvari (IoT).

Fraxusove mXTEND čip antene z ojačenjem temeljijo na tehnologiji Virtual Antenna ™, ki jo ima v lasti Fractus Antennas. Tehnologija je zasnovana tako, da nadomešča običajne antenske rešitve za standardne in miniaturne komponente antenskih ojačevalnikov.

Rešitve mXTEND, ki so na voljo v različnih oblikah, velikostih in funkcijah, zagotavljajo uporabo v aplikacijah GPS, 3G, 4G, 5G, NB-IoT, LoRa, Wi-Fi in Sigfox v aplikacijah brezžičnih naprav, kot so IoT, pametni telefoni, pametne ure, športni navigatorji, nosilci, tablice, digitalni fotoaparati in prenosniki. Za razvoj antenskih rešitev mXTEND, kot je na primer RUN mXTEND ™ za visoko zmogljivost v napravah IoT ali TRIO mXTEND ™, večkanalna antenska komponenta, ki pokriva GNSS in mobilni telefon hkrati. Mouser ima na zalogi tudi mXTEND razvojne ploščice.

Čipi podjetja Fractus Antennas Micro Reach Xtend in Slim Reach Xtend so primeri majhnih čip anten, ki se uporabljajo v napravah, delujočih v frekvenčnem pasu ISM 2,4 GHz. Micro Reach Xtend antena združuje majhno velikost in manjšo potrebno okoliško površino (7,0 mm × 3,0 mm × 0,9 mm) z visoko zmogljivostjo in prilagodljivostjo glede vgradnje. Ta monopolna antena dobro izkorišča svoje odlične lastnosti za zapolnjevanje prostora in je idealna za zelo razdrobljen notranji prostor naprav in za majhne naprave potrošniške elektronike.

Slim Reach Xtend je majhna (4,1 mm × 2,0 mm × 1,0 mm), pravokotna antena v obliki čipa, primerna za majhne slušalke z Bluetooth® povezavo in drugimi napravami z brezžičnimi standardi 2,4 GHz. Njena široka pasovna širina zagotavlja visokokakovosten sprejem in prenos signala prek brezžičnih naprav in različnih plastičnih ohišij, ne glede na to, kako ima uporabnik svojo napravo nameščeno.
Če želite izvedeti več, obiščite https://eu.mouser.com/manufacturer/fractus-antennas/.

Vir: https://ebom.com/2020/03/mouser-electronics-signs-global-agreement-to-distribute-virtual-antenna-solutions-from-fractus-antennas/

https://eu.mouser.com
Tags: