0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceLittelfuse predstavlja 1 A polprevodniški rele z vgrajeno omejitvijo toka in temperaturnim...

    Littelfuse predstavlja 1 A polprevodniški rele z vgrajeno omejitvijo toka in temperaturnim izklopom

    Svet elektronike colorLittelfuse, Inc. (NASDAQ: LFUS), svetovno priznani proizvajalec vodilnih tehnologij na področju zaščite vezij, močnostnega krmiljenja in zaznavanja, je objavil novico o svojem novem polprevodniškem releju z oznako CPC1561B. CPC1561B je polprevodniški rele z najvišjim delovnim tokom (1 A, 60 V), ki ga je trenutno mogoče dobiti na tržišču in ima vgrajena  elektronska vezja za temperaturni izklop in omejitev toka.

    Ta izdelek je na voljo neposredno pri proizvajalcu in distributerjih, več informacij pa najdete na tej povezavi: https://www.ixysic.com/Products/SSRILTM.htm

    Prednost majhnega ohišja za površinsko montažo, v katerem je vgrajen polprevodniški rele CPC1561B z dvema zaščitama pred napakami, je zanesljiva rešitev za zahtevne aplikacije, ki jih ne bi bilo mogoče uresničiti z uporabo elektromehanskih in standardnih polprevodniških relejev.

    Tipični trgi in aplikacije za CPC1561B vključujejo:

    • pametne domove
    • avtomatizacijo zgradb
    • igre na srečo
    • merilne instrumente
    • sisteme z baterijskim napajanjem

     

    “CPC1561B je idealen za trge in aplikacije, katerih delovanje zaradi prekomernega toka, prekomerne temperature in električnih napetostnih nihanj ne sme biti prekinjeno za  daljše časovno obdobje,” je povedal Steve Andrezyk, direktor trženja za integrirana vezja pri Littelfuse-IXYS. “Izhodni rele CPC1561B lahko prenese tudi take težke pogoje in ko je napaka odpravljena, nadaljuje z normalnim delovanjem, s čimer se zmanjša čas, ko izdelek ne deluje in potencialno odpravi čas servisiranja, saj ima SSR lastno zaščito in se samodejno ponastavi, ter nadaljuje z normalnim delovanjem.”

    CPC1561B ponuja te ključne prednosti:

    • Izboljša elektronske zmogljivosti za preživetje napak z aktivnim omejevanjem toka;
    • Prilagaja se napakam z uporabo zaščite pred napakami s termičnim izklopom pri temperaturi vgrajene polprevodniške osnove 128˚C.
    • Z uporabo samodejne ponastavitve zmanjša izpad opreme in visoke stroške popravila, s čimer se izogne okvaram sistema.
    • Ponuja 3750 V galvansko izolacijo med vhodom in izhodom.

     

    Slika je iz video predstavitve izdelka na spletni strani: https://www.littelfuse.com/~/media/electronics/videos/power_semiconductors/littelfuse_solid_state_relay_cpc1561b_video.mp4.mp4

     

    Kako deluje (oglejte si video!):

    1. Aktivni nadzor toka: vezje zazna prekomerni tok obremenitve in ustrezno uravnava krmiljenje vrat MOSFET tranzistorjev za preživetje previsokih tokov porabe.
    2. Termična zaustavitev: vezje spremlja temperaturo vgrajene polprevodniške osnove in za zaščito SSR releja deluje skupaj s krmiljenjem tokovne omejitve.
    3. Samodejna ponastavitev: Ko je napaka odpravljena in SSR doseže določeno območje delovne temperature, rele nadaljuje z normalnim delovanjem. Za ponastavitev delovanja SSR ni potrebno nikakršno posredovanje ali ponovni zagon sistema.

     

    Razpoložljivost

    Na voljo je pakiranje CPC1561B v traku ali kolutu. Zahteve za vzorce lahko oddate prek pooblaščenih distributerjev Littelfuse po vsem svetu. Za popoln seznam Littelfuse distributerjev obiščite spletno stran Littelfuse.com.

    Dodatne informacije so na voljo na strani izdelka CPC1561B. Za tehnična vprašanja se obrnite na: Bob Graham, vodja aplikacij na RGraham@littelfuse.com.

     

    Vir: https://ebom.com/littelfuse-introduces-1-amp-fault-protected-solid-state-relay-with-integrated-current-limiting-and-thermal-shutdown/

     

    2021-294