0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceMicrochip razkril nov razhroščevalnik

    Microchip razkril nov razhroščevalnik

    Microchip Technology Inc
    www.microchip.com
    2017_255_29

    Microchip razkriva naslednjo generacijo razhroščevalnika (ICD) z neprimerljivo hitrostjo in fleksibilnostjo.

    Podjetje Microchip napoveduje svoje novo MPLAB® ICD 4 razvojno orodje za programiranje in odpravljanje napak (razhroščevanje) v samem vezju, za uporabo s katerimikoli Microchip PIC® mikrokontrolerji in dsPIC® digitalnimi signalnimi procesorji. MPLAB ICD 4 vključuje vse že obstoječe funkcije priljubljenega razhroščevalnika MPLAB ICD 3, hkrati pa s hitrejšim procesorjem in povečanim pomnilnikom ponuja višjo hitrost.

    Ključna dejstva:

    • MPLAB® ICD 4 ima hitrejši procesor in povečan RAM
    • Doseže do dvakrat večjo hitrost razhroščevanja kot prejšnje generacije ICD
    • Ponuja podporo za širok razpon napajalnih napetosti od 1,20 do 5,5 V in večjo fleksibilnost
    • Podpira vse PIC® mikrokontrolerje in dsPIC® digitalne signalne procesorje prek MPLAB X integriranega razvojnega okolja (IDE)

     

    Znatno izboljšanje hitrosti pri MPLAB ICD 4 so dosegli z uporabo 32-bitnega mikrokontrolerja, ki deluje pri 300 MHz. Hitrejša obdelava, skupaj s povečanim obsegom razpoložljivega pomnilnika na 2 MB, ima za posledico izdelek, ki je dvakrat hitrejši od svojega predhodnika.

    MPLAB ICD 4 v obliki hokejskega ploščka je nameščen v robustnem črnem ohišju z brušenim aluminijastim pokrovom, poudarjenim s svetlobnim LED trakom, ki označuje stanje razhroščevanja. Orodje ponuja naslednje funkcije:

    • Širši napetostni razpon ciljne aplikacije, vse od 1,20 do 5,50 V
    • Z zunanjim napajalnikom lahko nastopa tudi v vlogi napajalnega vira s tokovno zmogljivostjo 1 A
    • Možnost izbire pull-up / pull-down vmesnika do ciljnega sistema
    • Nastavljiva hitrost vmesnika za optimirano programiranje in odpravljanje napak
    •  Inteligenten, robusten vmesnik z odkrivanjem napak in z visoko imunostjo
    • Sposobnost JTAG razhroščevanja

    Novo Microchipovo orodje za razhroščevanje v ciljnem vezju (In-Circuit programming and Debugging, ICD) MPLAB ICD 4 je enostavno za uporabo in podpira vse PIC mikrokontrolerje in dsPIC digitalne signalne procesorje iz Microchipove ponudbe prek integriranega razvojnega okolja MPLAB X (IDE). To strankam poenostavlja proces načrtovanja, ko se odločijo za selitev iz enega PIC mikrokontrolerja na drugega, da bi zadovoljili potrebe svoje aplikacije.

    MPLAB ICD 4 (DV164045) je že na voljo, prodajna cena pa je 249,95 dolarja. Za več informacij obiščite spletno stran podjetja Microchip na naslovu: www.microchip.com/ICD4

    Opomba: Ime in logotip Microchip sta registrirani blagovni znamki podjetja Microchip Technology Incorporated v ZDA in drugih državah. Vse druge blagovne znamke, ki so morda tu omenjene, so last njihovih podjetij.