2. marca, 2021

Razširitvena plošča tretje generacije podjetja Pervasive Displays podpira vse iTC EPD in ponuja obsežno knjižnico brezplačne programske opreme

2 1 300x56 - Razširitvena plošča tretje generacije podjetja Pervasive Displays podpira vse iTC EPD in ponuja obsežno knjižnico brezplačne programske opremePodjetje Pervasive Displays je predstavilo razširitveni komplet in razvojno ploščo EXT3 s podporo za celotno paleto e-zaslonov e-papirja ultra nizke porabe iTC za industrijske, komercialne in maloprodajne aplikacije, skupaj z obsežnimi knjižnicami programske opreme, ki pomagajo zmanjšati inženirski napor svojih strank.

Številni proizvajalci se želijo s TN / STN zaslona preusmeriti na prikaz na t.i. e-papir, ki ga odlikuje izjemno nizka poraba, kjer je mogoče sliko na zaslonu ohraniti brez porabe energije. EXT3 inženirskim skupinam pomaga razviti tehnologijo e-papirja, preden sprejme odločitve na ravni sistema. To vključuje odločitev, kateri gostiteljski mikrokontroler uporabiti, katero velikost zaslona in izbrati barvo ter količino ali vrsto pomnilnika, potrebnega za optimalno uporabniško izkušnjo.

EXT3 omogoča preprost način za dosego teh ciljev razvoja. Omogoča priročen način povezovanja gostiteljskega mikrokontrolerja in opcijske plošče, občutljive na dotik, s katerim koli E-Ink zaslonom podjetja Pervasive Displays, ki uporablja tehnologijo internega krmilnika časa (iTC). Ta zajema črno-bele in črno-bele / rdeče zaslone, ki so na voljo v več velikostih in dimenzijah zaslona, od 1,54-palčne Aurore do 12,2-palčne Spectre.

EXT3 ima tudi odprtokodne programske vire, ki projektnim skupinam omogočajo, da ocenijo vse zaslone iTC, ki temeljijo na tehnologiji podjetja Pervasive Displays. To razvijalcem pomaga, da poiščejo pravo rešitev za svojo aplikacijo, saj omogoča hiter in preprost način povezovanja zaslona z EXT3. Na vozilu EXT3 vključuje 1 MB / 8 Mbit Flash pomnilnika in razširitveno ploščico za dodajanje dodatnega pomnilnika (Flash ali RAM), če to zahteva aplikacija. To inženirjem omogoča, da pospešijo svoj cikel načrtovanja in dosežejo najbolj optimalno kombinacijo MCU / pomnilnik / zaslon za njihovo uporabo.

“Nova plošča EXT3 omogoča enostavnejši način ocenjevanja številnih lastnosti in prednosti EPD tehnologije, vključno s hitro in delno posodobitvijo,” je dejala Charming Su, višja podpredsednica podjetja Pervasive Displays. »Inženirji lahko z razširitveno ploščo povežejo svoj želeni MCU s katerim koli od naših zaslonov, ki temeljijo na iTC, s komaj dodatnimi inženirskimi napori. To olajša ocenjevanje in razvoj ter stranki skrajša čas za trženje. ”

Za nadaljnjo podporo strankam je EXT3 dobavljen z dopolnilnim kompletom za razširitev, ki ponuja odprtokodno programsko opremo EPD gonilnikov in knjižnico osnovnih grafičnih elementov za razvoj grafičnih vmesnikov. Komplet EXT3 Plus vključuje napredno različico grafične knjižnice in EXT3 Touch ploščo, ki razvijalcem omogoča, da svojim dizajnom dodajo integracijo plošče občutljive na dotik. Vsi EXT3 kompleti podpirajo razvoj hitrih in delnih načinov posodabljanja.

O podjetju Pervasive Displays

Pervasive Displays razvija, izdeluje in trži e-prikazovalnike e-papirja za aplikacije, ki zahtevajo visoko ločljivost, dobro berljivost in majhno porabo energije. Podjetje se osredotoča na komercialne in industrijske aplikacije, vključno z maloprodajo, logistiko, zdravstvom, varnostjo in proizvodnjo. Njihove zrele TFT platforme, integrirano vezje in e-papir zmanjšujejo tveganja in izboljšujejo vrednost izdelka. Podjetje Pervasive Displays poenostavlja delo oblikovalcev, tako da nudi standardne zaslone in zaslone po meri ter ponuja obsežno tehnično podporo prek ekosistema partnerjev. Viri za načrtovanje vključujejo podrobne specifikacije izdelka, opombe o aplikacijah, referenčne zasnove, izvorno kodo in podporo za aplikacije. Podjetje ima sedež v mestu Tainan City na Tajvanu in v Oregonu v ZDA. Več informacij: www.pervasivedisplays.com.

2021-294