1. oktober, 2017

Slikovni senzor ISOCELL na dogodku MWC v Šanghaju

Revija logo samsung 300x99 - Slikovni senzor ISOCELL na dogodku MWC v ŠanghajuSamsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit)
2017_256_10

Šanghaj, Kitajska – 29. junij 2017 – Samsung Electronics, globalno vodilno podjetje na področju tehnologije polprevodnikov, je na kongresu MWC v Šanghaju predstavil svojo blagovno znamko slikovnega senzorja ISOCELL® in druge vrhunske rešitve.

256 10 01 300x132 - Slikovni senzor ISOCELL na dogodku MWC v ŠanghajuBlagovna znamka za serijo slikovnih senzorjev je bila poimenovana po tehnologiji ISOCELL podjetja Samsung, ki je optimalna rešitev za današnje naprave, ki zahtevajo izjemno tanko obliko z visoko kakovostnimi kamerami. Tehnologija ISOCELL, ki je bila prvič predstavljena leta 2013, ločuje vsak piksel s fizično pregrado, ki zmanjšuje prelivanje barv med piksli. To zagotavlja visoko natančnost barv, ki omogoča odlično kakovost slike tudi pri manjših pikslih.

256 10 04 150x150 - Slikovni senzor ISOCELL na dogodku MWC v Šanghaju256 10 03 150x150 - Slikovni senzor ISOCELL na dogodku MWC v ŠanghajuSamsung ISOCELL sestavljajo štiri tehnološke podznamke – Bright, Fast, Slim in Dual – ki odgovarjajo na specifične zahteve trga:

  • ISOCELL Bright senzorji zagotavljajo svetle in ostre slike z visoko barvno natančnostjo in zmanjšanimi motnjami v slabše osvetljenih okoljih;
  • ISOCELL Fast senzorji zagotavljajo hitro samodejno ostrenje tudi za premikajoče se predmete v temi;
  • ISOCELL Slim senzorji sprejmejo najmanjše velikosti pikslov, ki so na voljo na trgu, 0,9-1,0 μm, a kljub temu proizvaja visoko kakovostne slike za najtanjše naprave;
  • ISOCELL Dual senzorji se lahko povežejo v različnih kombinacijah na napravah in tako zagotovijo pričakovane funkcije, ki jih zahteva trend dvojne kamere

256 10 02 300x149 - Slikovni senzor ISOCELL na dogodku MWC v Šanghaju“Samsung ISOCELL je blagovna znamka, ki predstavlja bistvo naših vodilnih tehnologij pikslov. Pričakujemo, da bo blagovna znamka ISOCELL pomagala uporabnikom spoznati in verjeti v vrhunsko delovanje kamere, kot tudi v splošno kakovost naprave,” je povedal Ben Hur, podpredsednik trženja na oddelku System LSI v podjetju Samsung Electronics. “Samsung bo še naprej razvijal inovacije za kamere z napredno tehnologijo slikovnega senzorja, ki se uporabljajo v pametnih telefonih in drugih napravah.”

Samsung na dogodku MWC predstavlja še druge napredne rešitve, vključno s serijo Exynos 9 z 10-nanometersko FinFET procesno tehnologijo za širok spekter platform, kot so na primer pametni telefoni, virtualna resničnost (VR) in nosljive naprave.

Prebrali ste manjši del članka, če želite nadaljevati z branjem, se morate prijaviti, registrirati ali naročiti.

Z dolgoročno naročnino prihranite do 25 odstotkov!

Nakup

Prijava

Tags: