1. oktober, 2017

Slikovni senzor ISOCELL na dogodku MWC v Šanghaju

Revija logo samsung 300x99 - Slikovni senzor ISOCELL na dogodku MWC v ŠanghajuSamsung Electronics Austria GmbH (SEAD Business Unit)
2017_256_10

Šanghaj, Kitajska – 29. junij 2017 – Samsung Electronics, globalno vodilno podjetje na področju tehnologije polprevodnikov, je na kongresu MWC v Šanghaju predstavil svojo blagovno znamko slikovnega senzorja ISOCELL® in druge vrhunske rešitve.

256 10 01 300x132 - Slikovni senzor ISOCELL na dogodku MWC v ŠanghajuBlagovna znamka za serijo slikovnih senzorjev je bila poimenovana po tehnologiji ISOCELL podjetja Samsung, ki je optimalna rešitev za današnje naprave, ki zahtevajo izjemno tanko obliko z visoko kakovostnimi kamerami. Tehnologija ISOCELL, ki je bila prvič predstavljena leta 2013, ločuje vsak piksel s fizično pregrado, ki zmanjšuje prelivanje barv med piksli. To zagotavlja visoko natančnost barv, ki omogoča odlično kakovost slike tudi pri manjših pikslih.

256 10 04 150x150 - Slikovni senzor ISOCELL na dogodku MWC v Šanghaju256 10 03 150x150 - Slikovni senzor ISOCELL na dogodku MWC v ŠanghajuSamsung ISOCELL sestavljajo štiri tehnološke podznamke – Bright, Fast, Slim in Dual – ki odgovarjajo na specifične zahteve trga:

  • ISOCELL Bright senzorji zagotavljajo svetle in ostre slike z visoko barvno natančnostjo in zmanjšanimi motnjami v slabše osvetljenih okoljih;
  • ISOCELL Fast senzorji zagotavljajo hitro samodejno ostrenje tudi za premikajoče se predmete v temi;
  • ISOCELL Slim senzorji sprejmejo najmanjše velikosti pikslov, ki so na voljo na trgu, 0,9-1,0 μm, a kljub temu proizvaja visoko kakovostne slike za najtanjše naprave;
  • ISOCELL Dual senzorji se lahko povežejo v različnih kombinacijah na napravah in tako zagotovijo pričakovane funkcije, ki jih zahteva trend dvojne kamere

256 10 02 300x149 - Slikovni senzor ISOCELL na dogodku MWC v Šanghaju“Samsung ISOCELL je blagovna znamka, ki predstavlja bistvo naših vodilnih tehnologij pikslov. Pričakujemo, da bo blagovna znamka ISOCELL pomagala uporabnikom spoznati in verjeti v vrhunsko delovanje kamere, kot tudi v splošno kakovost naprave,” je povedal Ben Hur, podpredsednik trženja na oddelku System LSI v podjetju Samsung Electronics. “Samsung bo še naprej razvijal inovacije za kamere z napredno tehnologijo slikovnega senzorja, ki se uporabljajo v pametnih telefonih in drugih napravah.”

Samsung na dogodku MWC predstavlja še druge napredne rešitve, vključno s serijo Exynos 9 z 10-nanometersko FinFET procesno tehnologijo za širok spekter platform, kot so na primer pametni telefoni, virtualna resničnost (VR) in nosljive naprave.

Vsebina je na voljo le naročnikom na internetno izdajo.

Prijava

Nakup naročnine

Tags: