0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceWi-Fi® SDK podjetja Microchip s podporo za Apple HomeKit

    Wi-Fi® SDK podjetja Microchip s podporo za Apple HomeKit

    Microchip je najavil dobavo polno certificiranega Wi-Fi® Programskega razvojnega Kit-a (SDK) s podporo za Apple HomeKit. Ta SDK omogoča lastnikom MFI licenc, da lahko hitro kreirajo nizkoenergijske naprave na hardversko kriptiranem Wi-Fi razvojnem orodju, ki je prvi na tem sektorju industrije in je namenjen za HomeKit.

    Slike niKljučna dejstva:

    • Polno certificirana programska oprema pomaga pri hardversko določenih preračunavanjih
    • Dobavlja hitro rešitev, ki porabi malo energije pri čemer strankam omogoča optimizirano izkušnjo
    • Dramatično zmanjša čas izvedbe za HomeKit ukaze, s čemer omogoči brezhibno uporabniško izkušnjo
    • Omogoča visoke hitrosti uparjanja, ki znašajo manj kot 1/10 sekunde
    • Sistemska poraba moči med izvajanjem kritičnih ukazov je primerljiva z Bluetooth Low Energy
    • Varnostne lastnosti omogočajo hardversko kriptografijo, ki jo omogoča CPU

    Slike niMicrochip je najavil dobavo polno certificiranega Wi-Fi® Programskega razvojnega Kit-a (SDK) s podporo za Apple HomeKit. Ta SDK omogoča lastnikom MFI licenc, da lahko hitro kreirajo nizkoenergijske naprave na hardversko kriptiranem Wi-Fi razvojnem orodju, ki je prvi na tem sektorju industrije in je namenjen za HomeKit.

    Wi-Fi SDK podjetja Microchip omogoča komplet orodij s hardversko kriptografijo znotraj CEC1702, polno podprt ARM® Cortex®-M4 mikrokontroler (MCU) z industrijsko potrjenim WINC1510, 802.11 b/g/n certificiranim Wi-Fi modulom z nizko porabo. Naprave s hardverskimi varnostnimi moduli znotraj Wi-Fi HomeKit rešitve zelo zmanjšajo čas sistemskih kalkulacij, zaradi česar je uporabniška izkušnja hitra in prijazna. Z dramatično redukcijo časa izvajanja ukazov v HomeKit napravi, kot na primer uparjanje naprav, ki se zgodi v 0,95 sekunde in verifikacijo uparitve v zgolj eni desetinki sekund,e je sistemski čas reakcije skrajšan za tekočo uporabniško reakcijo, kot npr. takojšnje odklepanje vhodnih vrat. Zaradi skrajšane sistemske aktivnosti, ki jo omogoča Wi-Fi SDK, se zmanjša tudi poraba energije. Poraba energije Wi-Fi SDK med opravljanjem uparjanja je tako majhna, da se lahko primerja z Bluetooth® low energy napravami, medtem ko ohranja vse napredne funcionalnosti Wi-Fi rešitev.

    Slike niWi-Fi SDK ponuja tudi neprimerljive varnostne lastnosti hardvera zaradi hardversko kriptografsko omogočenega mikrokontrolerja. CEC1702 je nizkoenergijski vendar zmogljiv programabilni 32-bit MCU, ki omogoča varnostne ukrepe podobno kot t.i. “secure boot”, ki proizvajalcem omogoča vzpostaviti hardversko osnovo za zaupanje, s čemer bi se zaščitili pred varnostnimi tveganji. Razvojniki lahko dodatno vzpodbudijo varnostne lastnosti kot so enkripcija, ki je enostavna za uporabo, avtentifikacija, generiranje privatnih in javnih ključev, in možnost, da programske fleksibilnosti za uporabnika, s čemer zmanjša tveganje aplikacije. Dodatno CEC1702 omogoča 480KB SRAM programskega pomnilnika, kar razvijalcem kode za HomeKit omogoča pisanje njihovega specifičnega programa.

    Razvojniki lahko pričnejo razvoj njihove aplikacije z novo SecureIoT1702 razvojno ploščo, ki vključuje CEC1702 MCU, kompakten visoko kontrasten serijski grafični LCD modul, tipke in dva razširitvena konektorja, ki sta združljiva z MikroElektronika mikroBUS™ razširitvenim vmesnikom. Ko se uparja z WINC1510 Wi-Fi click board™ in z ločenim MFi čipom, SecureIoT1702 plošča in Wi-Fi SDK MFI-ju omogočita licenčne gradnike za izgradnjo HomeKit aplikacij.

    SecureIoT1702 razvojna plošča je že na voljo po ceni $99.99. CEC1702Q-B1-SX MCU in ATWINC1510 Wi-Fi modul sta na voljo že zdaj in sta na voljo v večjih količinah. Wi-Fi SDK je na voljo zgolj MFI pridobiteljem licence. Če želite več informacij o platformi ali če bi želeli dostop do Wi-Fi SDK pišite na applesupport@microchip.com za verifikacijo in MFI licenco.

    Za več informacij o Wi-Fi SDK obiščite spletno stran podjetja Microchip na naslovu: www.microchip.com/promo/homekit

    Opomba: Ime in logotip Microchip sta registrirani blagovni znamki podjetja Microchip Technology Incorporated v ZDA in drugih državah. Vse druge blagovne znamke, ki so morda tu omenjene, so last njihovih podjetij.

    Wi-Fi® SDK podjetja Microchip s podporo za Apple HomeKit

    www.microchip.com

    2017_SE253_5