3. januar, 2018

Rittal je objavil nov sistemski katalog System Catalogue

rittal 300x94 - Rittal je objavil nov sistemski katalog System CatalogueRittal prodaja stikalnih omar d.o.o.
2018_259_12

Nov sistemski katalog Rittal System Catalogue 35 vsebuje vse izdelke podjetja za informacijsko tehnologijo in proizvodnjo ter izpolnjuje potrebe načrtovalcev, razvijalcev stikalne opreme in upravljalcev podatkovnih centrov. 936-stranski katalog vsebuje podatke in slike najširšega izbora industrijskih ohišij, napajalnikov, sistemov klimatizacije in infrastrukture. V katalogu so prvič predstavljene rešitve Rittal Automation Systems in rešitve podjetja Eplan. Na voljo je v tiskani in spletni različici v angleščini ali nemščini, kmalu pa sledijo tudi prevodi v 13 jezikov.

259 12 02 300x210 - Rittal je objavil nov sistemski katalog System Catalogue259 12 01 212x300 - Rittal je objavil nov sistemski katalog System CatalogueNov sistemski katalog Rittal System Catalogue – 35. izdaja – informatikom in proizvajalcem nadzorne in stikalne opreme predstavlja celotno ponudbo izdelkov podjetja Rittal. To vključuje rešitve za industrijska ohišja in omarice, napajalnike, sisteme klimatizacije in IT infrastrukturo ter programsko opremo in storitve. Dodatno publikacija zdaj vsebuje tudi tehnologije za avtomatizacijo in ročno orodje za delavnico. Uporabniki bodo lahko našli tudi praktični vodnik po široki izbiri programske opreme podružničnega podjetja Eplan za učinkovit razvoj in nastavitev nadzornih in stikalnih enot.

35. izdaja sprejema digitalizacijo, saj je na voljo v tiskani in digitalni različici. Ostali podatki so na voljo na spletni strani podjetja (www.rittal.com). PDF različica kataloga samodejno povezuje številko za naročanje z ustrezno spletno podstranjo na spletni strani. Uporabniki lahko samo s pritiskom na gumb dostopajo do preglednic, orodij za nastavitev, CAD podatkov, videoposnetkov, izjave o skladnosti, diagramov zmogljivosti, navodil za uporabo in sestavljanje in še veliko drugih vsebin. Na voljo je tudi neposredna povezava do spletne trgovine Rittal, kjer uporabniku prijazne funkcije omogočajo izbiro in nakup opisanih izdelkov.

Če želite prejeti brezplačno kopijo kataloga, enostavno pošljite elektronsko sporočilo na naslov podjetja Rittal info@rittal.si.

Rittal prodaja stikalnih omar d.o.o.
Letališka cesta 16
1000 Ljubljana
T: +386(0)1/ 546 63 70
E-pošta: info@rital.si
www.rittal.si
Tags: