Naročnina

Revija izhaja že od leta 1994. Letno izdamo 11 številk. V poletnih mesecih je julij/avgust skupaj. Revija ima 60 barvnih strani od številka SE266 naprej. Imamo kar nekaj rubrik: novice, predstavljamo, programiranje, samogradnje. V reviji je tudi prodajni servis. Za kaj več informacij lahko obiščete našo spletno trgovino, ali pa pokličete v prodajni servis 00386 (0)1 528 56 88.

V uredništvu smo pripravili več vrst naročnin na revijo Svet elektronike. Izberite si tisto, ki vam najbolj ustreza. Pri vsaki plačani naročnini ste upravičeni do enega brezplačnega letnika po vaši izbiti.

Več naročnin vam prihrani denar (glej Popusti in darila)

Letna naročnina
€19,99
na leto
 • Naročnina na spletno revijo Svet elektronike. Naročnina velja eno leto (11 številk).

  Vsak naročnik prejme brezplačni letnik

 • 50% popust za zaostale PDF letnike
 • fizične in pravne osebe
PRAVNE OSEBE: tiskana naročnina
€44,95
na leto
 • Naročnina na tiskano revijo Svet elektronike za pravne osebe. Revijo se pošilja po pošti. Naročnina velja eno leto (11 številk, julij / avgust dvojna). Cena vsebuje 10% popusta.

  Vsak naročnik prejme brezplačni letnik

 • 50% popust za zaostale PDF letnike
FIZIČNE OSEBE: tiskana naročnina
€39,95
na leto
 • Naročnina na tiskano revijo Svet elektronike za fizične osebe. Revijo se pošilja po pošti. Naročnina velja eno leto (11 številk, julij / avgust dvojna). Cena vsebuje 20% popusta.

  Vsak naročnik prejme brezplačni letnik

 • 50% popust za zaostale PDF letnike
DIJAKI IN ŠTUDENTJE: tiskana naročnina
€37,45
na leto
 • Naročnina na tiskano revijo Svet elektronike za dijake in študente. Potrdilo o šolanju pošljie na e-mail: prodaja04@svet-el.si. Revijo se pošilja po pošti. Naročnina velja eno leto (11 številk, julij / avgust dvojna). Cena vsebuje 25% popusta.
  Vsak naročnik prejme brezplačni letnik
 • 50% popust za zaostale PDF letnike
PRAVNE OSEBE: tiskana naročnina + spletna naročnina
€54,94
na leto
 • Naročnina na revijo Svet elektronike za pravne osebe. Naročnina velja eno leto (11 številk, julij / avgust dvojna). Cena vsebuje 10% popusta za naročnino na tiskano revijo in 50% popusta za naročnino na spletno revijo. Za ogled spletnih člankov je NUJNO potrebna registracija.
FIZIČNE OSEBE: tiskana naročnina + spletna naročnina
€49,94
na leto
 • Naročnina na revijo Svet elektronike za fizične osebe. Naročnina velja eno leto (11 številk, julij / avgust dvojna). Cena vsebuje 20% popusta za naročnino na tiskano revijo in 50% popusta za naročnino na spletno revijo. Za ogled spletnih člankov je NUJNO potrebna registracija.
DIJAKI IN ŠTUDENTI: tiskana naročnina + spletna naročnina
€47,45
na leto
 • Up to 50 users
 • Limited team members
 • Limited disk space
 • Custom Domain
 • PayPal Integration
 • Basecamp Integration

mapa PDF - Naročnina

Vsak naročnik lahko prejme brezplačni letnik

Svet elektronike nagradi vsakega naročnika z brezplačnim letnikom preteklih revij v PDF obliki po svoji izbiri.

Pogoji za brezplačni letnik v PDF obliki!

 • Vsak naročnik na revijo Svet elektronike lahko v obdobju tekoče naročnine prejme en brezplačni letnik
 • Časovno obdobje za prejem brezplačnega letnika je tekoča naročnina
 • 6 mesečni PDF naročnik na internetno revijo SE lahko prejme letnik, če je naročnik dve obdobji zaporedoma (12 mesecev)
 • Če želite prejeti en brezplačni letnik, nam to sporočite preko virtualne trgovine ali na e-mail prodaja04@svet-el.si
 • Za pretekle naročnine se brezplačnih letnikov ne pošilja

mapa brezplacni - NaročninaBrezplačni PDF letnik starejših revij

Če vas revija zanima, kot arhivski spomin, mogoče želite pogledati starejši članek ali pa si ogledati celotni izgled revij.

mapa ogledni - Naročnina

Brezplačni ogledni izvod

Verjamemo, da se želite prepričati, zakaj je Svet elektronike najboljša revija za prave elektronike. Ker smo ponosni na to, kar delamo, vam bomo z veseljem poslali brezplačni ogledni izvod na vaš naslov – seveda brez zaračunanih stroškov poštnine!


mapa PDF - Naročnina

Brezplačni PDF ogledni izvod

Če vam pisna revija ne odgovarja in se bolj navdušujete za internetno izdajo revije, potem ste na pravi strani. Tukaj si lahko ogledate ogledni izvod PDF revije.

Več naročnin vam prihrani denar

Pravnim osebam, ki naročijo več izvodov revije Svet elektronike, nudimo za 2. naročen izvod 50% popust, za 3. izvod in vse naslednje pa 70% popust do preklica. Velja tudi za podaljšanje naročnine. Vsi izvodi revije morajo imeti istega plačnika.


mapa off50 - Naročnina

50% popust za ostale PDF letnike

 • Vsi naročniki na revijo Svet elektronike imajo 50% popusta pri nakupu kateregakoli letnika v PDF obliki za nazaj! V opombe napišite da ste naročnik na revijo. Za popuste pri letnikih, ki jih spletna trgovina ne obračuna so sledeča navodila:
  • Pri predračunu ali pošiljanje po povzetju vam popust obračunamo naknadno
  • Pri PAY-PAL plačilu, vam popust vrnemo naknadno nazaj na PAY-PAL račun

Vpišite izbrani paket *

Ime podjetja

Davčna številka

Ime in priimek *

Naslov *

Pošta *

Telefon *

E-pošta *

Potrdilo o šolanju

Opombe

Da, strinjam se z določili glede varovanja podatkov


2KPL0001 2 300x295 - NaročninaVsi letniki na micro SD kartici

Kupcem vseh letnikov pripada darilo USB čitalnik kartic in medij micro SD kartico 16G na katerem bodo tudi vsi letniki.

 

 


Svet elektronike color zemlja 300x172 - NaročninaPodarite naročnino ali darilni BON

Obdarovanje svojih najbližjih je vsako leto težje. Imamo že toliko stvari, da ne vemo več kaj potrebujemo in kaj si v življenju res želimo, zato je obdarovanje včasih težko, ker ne vemo natančno kaj podariti. V uredništvu revije Svet elektronike smo za take primere pripravili nekaj novosti.


Podarjena naročnina. Pri podarjeni naročnini vam pomagamo z BREZPLAČNIM IZVODOM, ki vam ga pošljemo na vaš dom popolnoma brezplačno, zato da si ga ogledate, presodite ali je revija ustrezno darilo. V primeru da je, boste na podlagi vašega ponovnega naročila naročnine prejeli na dom položnico, naročnik pa bo dobil revijo z dopisom, kdo mu podarja naročnino za eno ali pol leta.


Darilni BON. Vrednost darilnega bona si izberete v Virtualni trgovini in ga lahko naročite po pošti ali pa ga pridete iskati v naše poslovno prostore. Bon ima vrednosti “5€, 10€, 20€ ali 50€“. Poštne stroške za pošiljanje materiala plačamo mi.

 

mapa avtor - Naročnina


AVTORJI člankov imajo 50% popust pri tiskani naročnini

Če ste v preteklosti pisali za Svet elektronike vam pripada 50% popust. Ko boste naročali tiskano izdajo revije Svet elektronike nam to sporočite na prodaja04@svet-el.si s pripisom: AVTOR.


mapa info - Naročnina

Naročnina splošni pogoji

 • Plačilo naročnine po računu je možno samo s predhodnim dogovorom ali z naročilnico.
 • Odjava naročnine je možna samo za naslednje naročniško obdobje, vendar najkasneje en mesec pred iztekom obstoječe naročnine.  Odjavo lahko sporočite na e-pošto: prodaja04@svet-el.si ali po telefonu 01 528 56 88. Odjava že sklenjene naročnine ni mogoča.