0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceMicrochip je prevzel podjetje ZeroG Wireless

    Microchip je prevzel podjetje ZeroG Wireless

    Dogovor omogoča da PIC® mikrokontrolerji uporabljajjo vgnezdene Wi-Fi® rešitve.

    Microchip Technology Inc, vodilni ponudnik mikrokontrolerjev in analognih polprevodnikov, je danes objavil prevzem podjetja ZeroG Wireless, Inc iz mesta Sunnyvale v Kaliforniji, ki je inovator na področju vgnezdenih Wi-Fi® rešitev z nizko porabo. ZeroG je razvojno podjetje na področju polprevodnikov v zasebni lasti, ki razvija Wi-Fi certificirane transiverje in module s FCC certifikatom, kar bo še dodatno okrepilo Microchipovo brezžično ponudbo. To bo omogočalo oblikovalcem vgnezdenih aplikacij lahko povezljivost s tem splošno znanim in uporabnim protokolom s katerim koli 8, 16 ali 32-bitnim PIC® mikrokontrolerjem. Podrobnosti sklenjene pogodbe so zaupne narave.

    »Potrebe po Wi-Fi rešitvah v vgrajenih aplikacijah so vedno večje in Wi-Fi rešitve podjetja ZeroG so kot naročene za tržišče vgnezdenih aplikacij,« je dejal Steve Caldwell, director Microchipovega oddelka RF Products. »Prevzem tega podjetja bo uporabnikom Microchipovih mikrokontrolerjev olajšal nakup overjene programske opreme za Wi-Fi module, ki jim omogočajo dodajanje Wi-Fi povezljivosti v njihovih vgnezdenih aplikacijah.«

    Tehnična podpora in dobavljivost

    Dosedanji kupci ZeroG se lahko še naprej obrnejo na ZeroG prek običajnih kanalov za prodajo in tehnično podporo, kot so bili vajeni pred napovedjo tega prevzema. Za več informacij obiščite spletno mesto ZeroG na http://www.microchip.com/get/9B6V ali pokličite ZeroG na 408-738-7600.

    ZeroG Wireless ZG2100M in ZG2101M Wi-Fi modula, ZeroG IEEE 802,11 Development Kit za Explorer 16 (MC koda # AC164136) in ZeroG Wi-Fi ™ PICTAIL / PICTAIL Plus Daughter Board (MC koda # AC164136-2) bodo še naprej na voljo na http://www.microchip.com/get/3UAG prek Microchipove prodaje. Dodatne informacije lahko dobite pri vseh Microchip predstavništvih ali obiščite Microchipov online Wireless Design Center na http://www.microchip.com/get/NRR5.

     

    Microchip je prevzel podjetje ZeroG Wireless
    2010_SE172_8
    www.microchip.coma>
    Prejšnji članek
    Naslednji članek