0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceMicrochipov KIT z induktivnim zaznavanjem dotika

    Microchipov KIT z induktivnim zaznavanjem dotika

    Microchip je predstavil PICDEM ™ Inductive Touch Development Kit (MC koda # DM183027) komplet.

    Omogoča enostavno razvijanje aplikacij z induktivnim zaznavanja dotika, na standardnih 8 , 16 ali 32-bitnih PIC ® mikrokontrolerjih (MCU), ali na 16-bitnih dsPIC ® digitalnih signalnih procesorjih (DSC). Komplet vsebuje popolnoma razvito ploščico za induktivno zaznavanje dotika skupaj z reliefno kovinsko čelno ploščo, izvorno kodo, shemami in diagnostičnim orodjem ter programsko opremo, ki omogoča oblikovalcem, da obogatijo svoje aplikacije. Komplet že lahko naročite na http://www.microchip.com/get/401085404976852, za 69,99 $.

     

    Temeljno načelo delovanja induktivnega zaznavanja dotika omogoča, da to deluje tudi prek čelne plošče, ki je lahko plastična, iz nerjavečega jekla ali aluminija in s tem predstavlja popolnoma zaprt uporabniški vmesnik, ki deluje tudi skozi rokavice in na površinah, ki so polite s tekočino. Večina aplikacij, ki uporabljajo uporabniški vmesnik z induktivnim zaznavanjem dotika je namenjena trgom različnih aparatov zaradi možnosti vgradnje čelnih plošč za upravljanje iz nerjavečega jekla; trgu za uporabo v industriji zaradi tehnološke stabilnosti ter avtomobilskemu trgu zaradi tehnološko mehke estetike in sposobnosti, da se zmanjša možnost naključnih proženj.

    Glavne značilnosti:

    • PICDEMTM komplet vsebuje popolnoma razvito ploščico s kovinsko čelno ploščo, izvorno kodo, shemami in diagnostičnim orodjem,
    • zagotavlja dodatno možnost za prepoznavnost med podobnimi proizvodi z izboljšanim uporabniškim vmesnikom,
    • namenjen tudi pri potrebi po rešitvah z robustnim zaznavanjem dotika v različnih okoljih.

    Med mTouch ™ rešitve kapacitivnega in analogno-uporovnega zaznavanja dotika je bil torej dodan še PICDEM Inductive Touch Development Kit, ki je še eno orodje za pomoč pri razvoju izdelkov, ki naj bi se prepoznavno razlikovali od podobnih na tržišču. Za dodatne informacije obiščite Microchipov Online Touch Sensing Design Center na http://www.microchip.com/get/40108537650463.

     

    Microchipov KIT z induktivnim zaznavanjem dotika
    2010_SE172_19
    www.microchip.com
    Prejšnji članek
    Naslednji članek