0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceAgilent Technologies pri Farnell-u ponudil InfiniiVision osciloskope X-serije

    Agilent Technologies pri Farnell-u ponudil InfiniiVision osciloskope X-serije

    Farnell, vodilni distributer elektronike je danes objavil, da lahko ponudi Agilent Technologies InfiniiVision 3000 in 2000 iz družine X-serije osciloskopov naslednje generacije. Poleg tega lahko na vsa vprašanja v zvezi s tem odgovarja gospod Bryan Thompson, veteran iz Agilent Technologies, ki ima 25-letne izkušnje na področju testiranja in merjenj, zdaj pa je za pomoč dostopen tudi v Farnellovi Internetni skupnosti Element14.

    Slike niInfiniiVision X-serija osciloskopov je zasnovana za zagotavljanje najboljše uporabne vrednosti, funkcionalnosti in zmogljivosti v svojem razredu. S 26 modeli od 70 MHz do 500 MHz lahko zadovolji potrebe inženirjev in tehnikov, ki iščejo čisto osnovni ali najbolj prefinjen model. Novi osciloskopi InfiniiVision X-Series so oblikovani z najsodobnejšo tehnologijo, ki jo je Agilent razvil v 90-nm CMOS ASIC, imenoval jo je MegaZoom IV, prinaša pa »več osciloskopa za isto ceno«.

    Z »več osciloskopa«, si lahko uporabniki:

    • ogledajo več časovno daljših signalov z največjim 8,5-palčni WVGA zaslonom v svojem razredu, z najglobljim pomnilnikom do 4 M točk in najhitrejšim posodabljanjem krivulj do 1 M krivulj na sekundo,
    • naredijo več s štirimi instrumenti, ki so združeni v enem: osciloskop, logični analizator, vgrajen funkcijski generator in analizator protokolov,
    • dobite večjo zaščito naložbe v merilno opremo z edinim v celoti nadgradljivim osciloskopom, vključno s pasovno širino.

    “Ta serija osciloskopov ponuja našim strankam pri razvijanju elektronike in izobraževanju neverjetno veliko merilne opreme za vložen denar,” je dejal Mike Buffham, direktor Product in Supplier Managementa pri Farnell-u. “Navdušeni smo, da lahko ponudimo takšne izjemne instrumente in se obenem veselimo sodelovanja s podobnimi vodilnimi podjetji kot je Agilent.”

    Agilent Technologies pri Farnell-u ponudil InfiniiVision osciloskope X-serije

    www.agilent.com

    2011_SE186_9