0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceCelovita obravnava LED osvetlitev v Farnellu

    Celovita obravnava LED osvetlitev v Farnellu

    Farnell je odprl novo spletno stran za inženirje, ki celovito obravnava LED osvetlitev. Farnell je kot vodilni večkanalni distributer odprl inovativno mikro spletno stran, ki je namenjena tehnologiji LED razsvetljave. Nova Farnellova spletna stran ponuja inženirjem obsežno stičišče, ki obravnava LED razsvetljavo, ter ponuja izdelke in rešitve z navodili za aplikacije, kot so javna razsvetljava, MR16 sijalke, signalizacija, ki se napaja iz sončnih celic ter RGB mešanje barv, poleg tega pa omogoča tudi dostop do široke palete orodij za načrtovanje in sodelovanje prek element14, svoje ekskluzivne spletne skupnosti za razvojne inženirje.

    To mikro spletno stran lahko obiščete zdaj. Poleg aplikacij z opisi, navodili, sredstvi za usposabljanje, orodij za načrtovanje in video posnetkov nova LED spletna stran ponuja inženirjem možnost ogleda in nakupa iz nabora najboljših izdelkov, ki so odposlani še isti dan.

    Razvojni inženirji imajo z enega mesta dostop do široke palete izdelkov za LED razsvetljavo, vključno s samimi LED diodami, upravljanje z napajanjem in temperaturnimi pojavi, notranjimi povezavami, optiko in integriranimi / modularnimi rešitvami LED razsvetljave. V ponudbi so izdelki za LED razsvetljavo vrhunskih blagovnih znamk, vključno z Cree, Avago, Bridgelux, Ledil, National Semiconductor, Linear Technology, Texas Instruments, TE Connectivity, Molex, Fisher in Bergquist.

    “Namen nove LED mikro spletne strani je pomagati razvojnim inženirjem, ki iščejo in raziskujejo nove rešitve za LED razsvetljavo tudi prek izboljšane spletne izkušnje sodelovanja,” je dejal David Shen, višji podpredsednik globalnega tehničnega marketinga pri Farnellu. “Združuje širok spekter tehničnih sredstev in proizvodov v obliki, ki je enostavna za uporabo, vse pa je dostopno na enem mestu.”

    Inženirji se lahko iz nove mikro spletne strani hitro povežejo na skupino za razsvetljavo v Farnellovi spletni skupnosti element14 in sodelujejo s kolegi iz industrije in strokovnjaki. Skupini za razsvetljavo skupnosti element14 je omogočen hiter dostop do dodatnih tehničnih informacij, vpogled v temo razsvetljave preko “Ask Expert” skupine strokovnjakov in živahne razprave z inženirji iz celega sveta.

    Celovita obravnava LED osvetlitev v Farnellu

    www.farnell.com/si

    2011_SE186_18