0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaPredstavljamoKonfiguracijsko orodje Beckhoff KS2000

    Konfiguracijsko orodje Beckhoff KS2000

    KS2000 je konfiguracijsko orodje, ki omogoča parametrizacijo in testiranje Beckhoff K-bus modulov. Povezava med komunikacijskim vmesnikom ali procesnim modulom in računalnikom se vzpostavi z RS232 ali USB kablom ali pa preko področnega vodila (Ethernet, …).

     

    KS2000 deluje na vseh novejših verzijah operacijskega sistema Windows, zaradi svojega prijetnega grafičnega uporabniškega vmesnika pa je delo z njim zelo enostavno.

    Slike niZa vsak komunikacijski vmesnik, procesni modul in V/I modul je namenjen specifičen visoko-nivojski grafični vmesnik za nastavljanje parametrov. Parametrizacija modulov je možna tudi preko direktnega dostopa do internih registrov.

    KS2000 omogoča dostop do procesne slike vseh V/I modulov, ki so nameščeni na procesni modul serije BC, BX ali CX s K-bus ter na komunikacijski vmesnik serije BK. Tako je možen ogled naslovnega področja – fizičnih naslovov procesnih spremenljivk. Možno je opazovati vrednosti vhodnih in spreminjati vrednosti izhodnih spremenljivk v diagramu. Spreminjanje vrednosti V/I spremenljivk je možno opazovati tudi na časovni osi. Pravilnost delovanja povezav do senzorjev, stikal in aktuatorjev je možno preverjati že med izdelavo ožičenja, ko program za krmilnik običajno še ni izdelan.

    Celotni članek

    Konfiguracijsko orodje Beckhoff KS2000

    www.beckhoff.si

    2011_SE186_21