0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNovicePolimer tantal kondenzatorje proizvajalca AVX tudi v Farnellu

    Polimer tantal kondenzatorje proizvajalca AVX tudi v Farnellu

    Farnell, vodilni distributer elektronskih in industrijskih komponent je napovedal, da ima na zalogi najnovejše polimer tantal kondenzatorje za površinsko montažo podjetja AVX. Izdelki so dobili nagrado Elektra 2010, vključujejo pa enojno anodo. Novi kondenzatorji dopolnjujejo široko paleto komponent AVX, ki jih Farnell že ponuja in vključujejo kondenzatorje, upore, kristale in oscilatorje ter povezovalne elemente.

     

    Farnell odslej ponuja nagrajene polimer tantal kondenzatorje proizvajalca AVX, ki so novost v tej veji industrije

    Slike niNovi polimer tantal kondenzatorji za površinsko montažo prinašajo številne novosti v elektronski industriji, vključno z najvišjo delovno napetostjo (50V) za izdelke te vrste, in najnižjo serijsko upornostjo (MR), ki se je spustila vse do vrednosti 25mΩ. Sposobni so prenašati visoke valovite tokove, zato so ti kondenzatorji primerni za aplikacije v široki paleti močnostnih aplikacij. Imajo odlično stabilnost v odvisnosti od temperature in napetostnega območja, poleg izredne robustnosti pa imajo zelo nizek profil ohišja (2.6 mm), ki je nižji kot pri elektrolitskih kondenzatorjih enake vrednosti, kar je še njihova dodatna prednost.

    Slike ni“Veseli smo, da lahko našim kupcem, ki se ukvarjajo z razvojem novih izdelkov, ponudimo te nove, tehnično napredne izdelke,” je dejal Andy Brook, produktni vodja za pasivne komponente in zaščito vezij pri Farnell. “Pomembnost in pomen novih polimer tantal kondenzatorjev za površinsko montažo podjetja AVX je še poudarjena z dejstvom, da jim je s tem izdelkom uspelo zmagati na zelo konkurenčnem področju pasivnih in elektromehanskih izdelkov leta na zadnji prireditvi Elektra Awards, ki nagrajuje najboljše dosežke v elektronski industriji Evrope.”

    Polimer tantal kondenzatorje proizvajalca AVX tudi v Farnellu

    www.avx.com

    2011_SE186_6