0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNovice150 W LED krmilnik s 93% učinkovitostjo s 30% manj komponent

    150 W LED krmilnik s 93% učinkovitostjo s 30% manj komponent

    Podjetje Power Integrations je objavilo primer 150 W LED krmilnika s 93% učinkovitostjo s 30% manjšim številom komponent. Visoka stopnja integracije prinaša zmogljivosti in stroškovne prednosti za LED cestno razsvetljavo, parkirne garaže, predore, skladišča in industrijsko razsvetljavo.

    Slike niPower Integrations, proizvajalec najučinkovitejših LED krmilnikov, ki delujejo neposredno iz omrežnega napajanja in so najbolj vzdržljivi svoje vrste v svetovnem merilu, je danes objavil popoln 150 W referenčni projekt za 48 V napajanje za LED razsvetljavo in druge industrijske in infrastrukturne sisteme razsvetljave. Krmilno vezje je opisano v RDR-292 in ima več kot 93% učinkovitost pri vhodni napetosti 230 VAC in nad 91 odstotkov pri vhodni napetosti 110 VAC. Vezje prinaša faktor moči sistema, ki je večji od 0,97, THD manjši od 10 odstotkov in z lahkoto izpolnjuje EN61000-3-2 C. Krmilnik lahko z isto platformo prilagodimo za izhodne moči od 75 W do 400 W s preprosto izbiro različnih HiperPFS ™ (PFC) in HiperLCS ™ (LLC) družinskih članov in ustrezno velikostjo močnostnih komponent.

    RDK-292 zahteva manj kot 125 sestavnih delov za izvedbo PFC krmilnika, LLC in vezje stanja pripravljenosti napajalnika, kar pomeni manj stroškov za elektronske komponente in izjemno zanesljivost. Zasnova vezja izkorišča kombinacijo njihovega visoko integriranega integriranega vezja HiperPFS za izboljšanje faktorja moči in HiperLCS resonančni pretvornik, ki skupaj prihranita do 35 elementov v primerjavi s konvencionalnimi LLC rešitvami. HiperLCS omogoča tudi uporabo manjših induktivnosti in kondenzatorjev v izhodnih filtrih, kot je to običajno pri ostalih LLC vezjih. Zasnova vključuje tudi Qspeed ™ spojeno PIN-Schottky diodo, s čimer se izboljša CCM PFC učinkovitost ob zagotavljanju znatno manjših izgub na diodi v primerjavi s konvencionalnimi ultra hitrimi silicijevimi PFC diodami.

    Slike niSlike niSlike niZa napeljave s sistemom daljinskega nadzora razsvetljave to vezje izvaja funkcijo visoko učinkovitega stanja pripravljenosti napajanja glede na LinkSwitch ™-TN integrirano vezje Power Integrations. Z dodajanjem CAPZero™ X- integriranjega vezja za praznjenje kondenzatorjev dobimo še dodatne prihranke energije, z zmanjšanjem porabe vezja brez obremenitve na približno 800 MW pri vhodni napetosti 264 VAC.

    Komentar Andrewa Smitha, vodje trženja izdelkov pri Power Integrations: „LED osvetlitev lahko prinese znaten prihranek stroškov za občine ter poslovna in /ali industrijska podjetja, vendar teh prihrankov ni mogoče v celoti uresničiti brez učinkovitega in zanesljivega ter obenem poceni krmilnega vezja. Power Integrations ponuja celotno paleto izdelkov, ki so prikazani tudi v referenčni aplikaciji RDK-292 , da bi imeli oblikovalci močnejših sistemov LED razsvetljave večjo konkurenčno prednost. „

    Slike niSlike niSlike niRDK-292 vsebuje specifikacijo, shemo, kosovnico, dokumentacijo za transformator, razporeditev na tiskanem vezju in podatke o zmogljivosti. Dokumenta RDK-292 in RDR-292 sta zdaj na voljo na spletni strani podjetja Power Integrations.

    O Power Integrations

    Power Integrations Inc. je dobavitelj visokonapetostnih integriranih vezij in drugih visokonapetostnih komponent iz Silicijeve doline, ki se uporabljajo pri energetsko učinkovitih pretvorbah energije. Inovativne tehnologije podjetja omogočajo kompaktne in zanesljive AC-DC napajalnike za veliko paleto elektronskih izdelkov, vključno z mobilnimi napravami, televizorji, računalniki, pametnimi števci in LED razsvetljavo. Od uvedbe njihove EcoSmart ® tehnologije energetske učinkovitost leta 1998 so preprečili več milijard dolarjev vredno porabo energije in milijone ton ogljikovih emisij. Ker izdelki podjetja prinašajo tudi okoljske koristi, je Power Integrations vključena v NASDAQ ® Clean Edge indeks ®, Clean Energy indeks, CleanTech indeks® in Ardour Global IndexSM. Za več informacij, vključno s podporo in orodji za oblikovanje in viri obiščite www. Obiščite Green Room Power Integrations za celovit vodnik po standardih za energetsko učinkovitost po vsem svetu.

    150 W LED krmilnik s 93% učinko-vitostjo s 30% manj komponent

    2012_SE199_58

     

    Prejšnji članek
    Naslednji članek