0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceBeckhoff EL7201: servo pogon kot EtherCAT modul v kompaktnem ohišju

    Beckhoff EL7201: servo pogon kot EtherCAT modul v kompaktnem ohišju

    Podjetje Beckhoff je naredilo še en korak pri optimizaciji rešitev na področjih pogonske tehnike in EtherCAT V/I modulov. Podjetje predstavlja servo pogon (50 V, 4 A) v izvedbi kompaktnega vhodno izhodnega modula s širino 12mm, ki omogoča enostavno integracijo v EtherCAT modularni V/I sistem. Takšna rešitev poenostavi konfiguriranje sistema in zmanjšuje zahtevan prostor in stroške.

    EL7201 je modul za servomotorje do moči 200W z dajalnikom pozicije (resolverjem), vsebuje pa tudi izhod za zavoro motorja. V kombinaciji z motorji serije AM3100 ponuja visoko ter stabilno hitrost in tako nudi idealno rešitev za aplikacije, kjer je zahtevana visoka dinamika in točno pozicioniranje. Beckhoff s to rešitvijo posega v področja kjer so zahtevane manjše moči.

    EL7201 je izdelan za modularne sisteme s hitrim vodilom EtherCAT, ki ga odlikuje visoka zmogljivost ter prijaznost uporabniku. Izredno širok nabor vhodno izhodnih modulov za sistem EtherCAT, ki jih ponuja podjetje Beckhoff v kombinaciji z ugnezdenimi in PC krmilniki/računalniki omogoča optimalne rešitve in predstavlja odlično razmerje cena/zmogljivost na številnih področjih uporabe. Več podatkov o novem modulu dobite na www.beckhoff.si ali pri podjetju Beckhoff Avtomatizacija d.o.o.

    Tehnični podatki:

    • Število kanalov: 1 (servo motor, resolver, zavora).
    • Priključitev: direktno na modul.
    • Napetost: 8…50V DC.
    • Tok (IN): 4A.

    Beckhoff EL7201: servo pogon kot EtherCAT modul v kompaktnem ohišju

    Beckhoff Avtomatizacija d.o.o.

    www.beckhoff.si

    2013_SE212_11