0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceBel izdal nov DC-DC pretvornik druge generacije za eMobilnost

    Bel izdal nov DC-DC pretvornik druge generacije za eMobilnost

    Bel Fuse Inc

    Bel Fuse Inc, vodilni svetovni proizvajalec izdelkov za napajanje, zaščito in povezovanje elektronskih vezij, je napovedal izdajo Bel Power Solutions 700DNG40-24-8, druge generacije 4 kW DC-DC pretvornika hlajenega s tekočino.

    Naprava zagotavlja enosmerno napetost v hibridnih in električnih vozilih, in je primerna za napajanje nizkonapetostne dodatne opreme, saj nadomešča tradicionalni alternator.

    Novi pretvornik je manjši in deluje pri širšem razponu vhodne napetosti od 450 do 900 Vdc kot njegov predhodnik 700DNC40-24-8G ter zagotavlja izhodno moč do 4000 W. Enota je v kompaktni zasnovi in tehta le 4,5 kg, zato je primerna za različne načine uporabe v gradbeništvu, rudarstvu, avtobusnem in tovornem prometu ter za pomorsko in zemeljsko podporno opremo.

    Lastnosti vključujejo zelo visok izkoristek do 95 %, visoko zanesljivost, nizek šum izhodne napetosti in odličen dinamični odziv na spremembe obremenitve/vhoda. Poleg tega pretvornik 700DNG40-24-8 lahko deluje v vzporedni vezavi z do 8 enotami in vključuje opcijske funkcije UDS, CAN FD in kibernetsko varnost.

    Novi DC-DC pretvornik 700DNG40-24-8 je na voljo takoj. Za cene izdelkov na zalogi ali spremenjene in prilagojene izvedbe se obrnite na podjetje Bel.

    O podjetju Bel
    Bel (NASDAQ: BELFA in BELFB) razvija, proizvaja in trži široko paleto izdelkov, ki vključujejo zaščito vezij, konektorje, kabelske sklope, diskretne komponente, magnetne komponente in napajalnike. Podjetje oskrbuje globalni trg in ima obrate po vsem svetu.

    https://www.belfuse.com/