0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceCortado je predstavil samodejni prenos datotek za Android naprave

    Cortado je predstavil samodejni prenos datotek za Android naprave

    Cortado nadaljuje z uvajanjem vodilnih tehnologij za izmenjavo datotek. Cortado, vodilni ponudnik računalniških storitev v oblaku, predstavlja povsem prenovljeno brezplačno različico svoje aplikacije »Cortado delovno mesto« v oblaku z novimi naprednimi funkcijami, ki bodo optimalno podpirale Android 4.0 (Icecream Sandwich) za pametne telefone in tablične računalnike. Cortado delovno mesto zdaj ponuja celovit storitev računalnika v oblaku in osrednji skladiščni prostor za datoteke vseh naprav v obliki aplikacij za iPad, iPhone, BlackBerry in s pomočjo HTML5 odjemalca za PC in Mac.

    Slike niCortado delovno mesto uporablja edinstveno tehnologijo pregledovanja dokumentov na daljavo in uporabnikom omogoča ogled dokumentov, ne da bi jih prenesli. S tem se skrajšata potreben čas in stroški prenosa podatkov in zagotovi še hitrejši dostop do datotek. Poleg funkcije predogleda Cortado delovno mesto ponuja številne nove funkcije in izboljšave v smislu prijaznosti do uporabnika.

    Samodejno pošiljanje in nalaganje datotek

    Za razliko od običajnih rešitev sinhronizacije, samodejno pošiljanje in samodejno prenašanje nazaj pri aplikaciji Cortado delovno mesto uporablja inteligentno enosmerno sinhronizacijo, ki preprečujejo preobremenitev pametnih Android telefonov ali tabličnih računalnikov z velikim številom PC datotek ali primere, ko se datoteka na tabličnem računalniku izgubi, ko je izbrisana iz namiznega računalnika.

    Samodejno pošiljanje samodejno kopira vsebino lokalnih map na Android napravi na prostor za spletno shranjevanje aplikacije Cortado delovno mesto in spremembe se samodejno sinhronizirajo. To omogoča uporabnikom neposreden dostop iz svojega osebnega računalnika ali s kakšne druge naprave do svojih zbirk, na primer do najnovejših fotografij ali pomembnih dokumentov. Če želijo samodejno sinhronizacijo ali varnostno kopiranje datotek, Android uporabniki preprosto izberejo lokalno mapo na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku in njegova vsebina se samodejno naloži na Cortado delovno mesto.

    Slike niSamodejni prenos samodejno prenese vsebino imenika v oblaku na napravo Android. To daje uporabnikom možnost, da s svojim pametnim telefonom ali tabličnim računalnikom dostopajo do svojih predstavitev, shranjenih na PC ali Mac kadarkoli, tudi brez povezave in jih na primer lahko urejajo med poletom. Da uporaba mobilnih podatkov ne preobremenjuje, lahko uporabniki nastavijo samodejno pošiljanje in samodejno prenašanje tako, da delujeta le takrat, ko je vzpostavljena Wi-Fi povezava.

    Izvoz v obliki PDF in ZIP

    Z možnostjo „izvoz“ lahko uporabniki v trenutku pretvorijo datoteke v PDF ali ZIP obliko. To je priročno v primerih, ko bodo uporabniki morali spremeniti vrsto datoteke brez odpiranja dokumenta, če gre na primer za pogodbo ali zaupni dokument, poslan po elektronski pošti, vendar prejemnik naj ne bi imel možnosti spreminjanja vsebine. Uporabnik lahko enostavno spremeni vrsto datoteke, ne da bi moral odpreti dokument. Poleg tega lahko uporabniki izdelajo tudi veliko različnih datotek, ki so zapakirane v eni datoteki le z nekaj kliki – neposredno iz naprave Android.

    Optimizirano tiskanjeSlike ni

    Kot ustanovitelj zveze Cloud Printing Cortado neprestano veča število podprtih modelov tiskalnikov, ki jih izdeluje več kot 90 proizvajalcev tiskalnikov po vsem svetu, tako da lahko uporabniki natisnejo svoje dokumente na tisočih modelih tiskalnikov. V novi različici Cortado delovnega mesta je optimizirano celo tiskanje testnih strani in ozadij.
    Cortado delovno mesto lahko brezplačno prenesete z vašega App Store spletnega mesta. Več informacij.
    Poslovni uporabniki imajo lahko Cortado Corporate Server nameščen v svojem zasebnem oblaku. Popolnoma delujoča demo različica zadnje posodobitve Cortado Corporate Server 5.5.

    Cortado je predstavil samodejni prenos datotek za Android naprave

    2012_SE199_8

    Prejšnji članek
    Naslednji članek