0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceLabVIEW 2012 hitrejši in boljši

    LabVIEW 2012 hitrejši in boljši

    LabVIEW 2012 zagotavlja hitrejše doseganje uspeha in boljšo nadgradljivost merilnih in nadzornih sistemov.

    Družba National Instruments (Nasdaq: NATI) je predstavila programsko opremo NI LabVIEW 2012, najnovejšo različico vodilne programske opreme na področju načrtovanja sistemov za inženirje in znanstvenike. Uporabnikom zagotavlja izhodišča, pripravljena za uporabo, za široko paleto aplikacij LabVIEW in dostop do novih možnosti usposabljanja, ki pomagajo izboljšati kakovost njihovih sistemov. Te nove funkcije prikazujejo stalno prizadevnost družbe NI, da bi ustvarila platformo, ki pospešuje uspeh kakršnega koli merilnega ali nadzornega sistema in uporabnikom zagotovila zanesljive inovacije.

    Novi poudarki:

    • Zagotavlja priporočene arhitekture aplikacij, zasnovane za prihranek časa, zagotavljanje nadgradljivosti in znižanje stroškov vzdrževanja.
    • Zagotavlja boljšo stabilnost in izboljšano okolje, zasnovano neposredno na osnovi povratnih informacij strank za izboljšanje produktivnosti.
    • Podpira velik portfelj novih izdelkov strojne opreme, kar zagotavlja večjo zmogljivost platforme in vrhunske sisteme.

    Citat

    »Hitra izgradnja sistema je pomembna, vendar je enako pomembno tudi, da ga zgradimo tako, kot je treba – kar pomeni z uporabo zanesljive arhitekture in preverjenih razvojnih praks,” je povedal dr. James Truchard, predsednik, izvršni direktor in soustanovitelj družbe NI. »Nove funkcije in viri programske opreme LabVIEW 2012 spodbujajo usposabljanje in razvojne prakse, ki našim strankam omogočajo razvoj sistemov visoke zmogljivosti in kakovosti v krajšem času in hkrati zmanjševanje stroškov razvoja in vzdrževanja.«

    Lastnosti programske opreme LabVIEW 2012:

    • Predloge in vzorčni projekti.
    • Samostojno spletno usposabljanje.
    • Izboljšana stabilnost.
    • Nova orodja za visokozmogljivostne analize in napredno obdelavo slik.
    • Izboljšana produktivnost, ki jo podpira skupnost uporabnikov.
    • Mobilne aplikacije za prikaz in nadzor na napravi iPad.

    Za več informacij si oglejte naslednje dodatne vire:

    LabVIEW, National Instruments, NI in ni.com so blagovne znamke družbe National Instruments. Druga navedena imena izdelkov ali podjetij so blagovne znamke ali trgovska imena njihovih posameznih podjetij.

     

    LabVIEW 2012 hitrejši in boljši

    2012_SE202_22

    National Instruments d.o.o.

    Tel: + 386 3 425 4200

    Brezplačna številka: 080 080 844