0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceLattice programska oprema: iz majhnih FPGA dobiš več

    Lattice programska oprema: iz majhnih FPGA dobiš več

    Najnovejša Lattice programska oprema za načrtovanje omogoča oblikovalcem, da iz majhnih FPGA dobijo veliko več. Novi Lattice programski orodji Diamond v2.2 in iCEcube2 (v2013-03) zagotavljata pot do inovativnih in kompaktnih FPGA rešitev z majhno porabo. Lattice Semiconductor Corporation je danes prvič predstavil programsko opremo Lattice Diamond ® V2.2 za načrtovanje delovanja njihovih najbolj znanih vezij na osnovi FPGA programirljive logike in iCEcube2 ™ (v2013-03), njihovega lastnega programskega okolja za načrtovanje družine iCE40™ vezij. Ti dve novosti podpirata nove linije njihovih FPGA izdelkov z ultra-nizko gostoto, ki so idealni za poceni sisteme z nizko porabo, kjer smo prostorsko omejeni.

    Ti dve različici programske opreme ponujata tudi dostop do širokega nabora izdelkov Lattice. Poleg tega bodo načrtovalci z iCE40 FPGA imeli zdaj možnost izbire orodij za sintezo, s katerim si bodo lahko pomagali pri doseganju ciljev glede moči, prostorskih zahtev in cene.

    Slike ni„Pri načrtovanju sistemov z najnižjo porabo, ki morajo biti najmanjše velikosti in poleg tega še poceni, morajo oblikovalci nenehno tehtati med kompromisi in v celotnem procesu načrtovanja sprejemati ključne odločitve,“ je dejal Mike Kendrick, direktor trženja pri Software Lattice Semiconductor. „Mi smo še razširiti našo ponudbo FPGA produktov ultra-nizke gostote, da bi dali oblikovalcem primerno strojno in programsko opremo, ki jo potrebujejo, da bi lahko izpolnjevali agresivno zastavljene cilje glede oblikovanja velikoserijskih aplikacij, ki bi bile poceni.“

    Več vhodov in izhodov na manjšem prostoru

    S podporo Lattice Diamond V2.2 programske opreme je MachXO2 ™ 4000 FPGA zdaj na voljo v kompaktnem csBGA ohišju s 184-kroglicami, s katerim imamo na voljo do 150 vhodov/ izhodov v ohišju s tlorisom 8×8 mm. Ima nizko porabo, po vklopu se hitro vzpostavi in je s 4320 programirljivimi enotami, ki ne potrebujejo baterijske podpore, idealen za kompaktne aplikacije obdelave slik, video posnetkov in prikazovanja z nizko porabo, kjer je potrebna visoka pasovna širina in hiter prenos podatkov.

    Kompaktna koprocesorska zmogljivost

    iCEcube2 (v2013-03) programska oprema omogoča dostop do iCE40 LP8K FPGA v ucBGA ohišju velikosti 4 x 4 mm z 81 kroglicami, ki so razporejene v mrežo z gostoto 0,4 mm. S to komponento dobimo več procesorske moči na 25% manjšem tlorisu, kot je bilo prej mogoče z drugimi ohišji. S 7680 programirljivimi iCE40 LP8K FPGA oblikovalcem omogoča načrtovanje učinkovitih koprocesorjev za hitrejšo obdelavo podatkov v številnih prostorsko omejenih prenosnih industrijskih, medicinskih in v aplikacijah za znanstvene namene.

    Lattice iCEcube2 (v2013-03) okolje podpira Lattice Synthesis Engine (LSE), kot tudi Synopsysovo Synplify Pro programsko opremo. Poleg tega Lattice Synthesis Engine podpira celotno linijo FPGA izdelkov ultra-nizke gostote. Načrtovalci lahko preprosto izberejo orodje, ki bi ga želeli uporabiti saj imajo omogočen dostop do širšega nabora optimizacij logike, s čimer se zmanjša poraba, velikost in cena naprave.

    Razpoložljivost

    Programsko opremo Lattice Diamond V2.2 je mogoče prenesti z njihove spletne strani. iCEcube2 (v2013-03), programsko opremo lahko prenesete iz spletne strani iCEcube2 programske opreme.

    O Lattice Semiconductor

    Lattice je storitveno usmerjen razvijalec inovativnih in poceni programabilnih oblikovalskih rešitev z nizko porabo. Za več informacij o tem, kako so njihova FPGA in CPLD vezja ter programirljiva vezja za upravljanje z napajanjem pomagala njihovim strankam pri inovativnosti, obiščite Latticesemi.com. Prav tako lahko novostim sledite na Twitterju, Facebooku ali RSS.

    Lattice Semiconductor Corporation, Lattice (& design), L (& design), Lattice Semiconductor (& design), iCEcube2, iCE40, Lattice Diamond, MachXO2 in posebne oznake proizvodov so bodisi registrirane blagovne znamke ali blagovne znamke Lattice Semiconductor Corporation ali njenih podružnic v ZDA in / ali drugih državah. Splošno obvestilo: Imena drugih izdelkov, ki so v tej publikaciji omenjena zgolj zaradi prepoznavanja, so lahko blagovne znamke njihovih lastnikov.

    www.latticesemi.com

    Lattice programska oprema: iz majhnih FPGA dobiš več

    2013_SE211_5