0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceMicrochipov avtomobilski tehnološki center v Detroitu je cilj strank iz avtomobilske industrije

    Microchipov avtomobilski tehnološki center v Detroitu je cilj strank iz avtomobilske industrije

    Microchip Technology Inc.

    Objekt na 2.230 kvadratnih metrih obsega nove visokonapetostne laboratorije in laboratorije za e-mobilnost ter prostore za tehnično usposabljanje, v katerih lahko stranke iz avtomobilske industrije razvijajo in optimizirajo modele.

    Avtomobilska industrija se hitro razvija, pri čemer e-mobilnost in napredni sistemi za pomoč vozniku (ADAS) spodbujajo potrebo trga po inovativnih rešitvah. Microchip Technology (Nasdaq: MCHP), vodilni ponudnik pametnih, povezanih in varnih ugnezdenih nadzornih rešitev, je napovedal širitev svojega avtomobilskega tehnološkega centra v Detroitu v mestu Novi v Michiganu. Objekt s površino 2.230 kvadratnih metrov je cilj strank iz avtomobilske industrije, kjer lahko raziskujejo nove tehnologije in se srečujejo s tehničnimi strokovnjaki, da bi dobili podporo za svoje končne aplikacije in zasnove.

    Podjetje Microchip je del detroitske skupnosti že od leta 1999, ko je prvič odprlo svoja vrata kot aplikacijska in prodajna pisarna. Z nedavnim zaključkom tretje faze projekta širitve je podjetje Microchip več kot podvojilo svoje laboratorijske prostore, vključno z novimi laboratoriji, ki se osredotočajo na visokonapetostne aplikacije in aplikacije e-mobilnosti. Ta večji objekt bo v regijo prinesel tudi več delovnih mest, povezanih s tehnologijo.

    „Microchipova avtomobilska dejavnost je temelj zapuščine našega podjetja. Še naprej se osredotočamo na razvoj celovitih sistemskih rešitev, ta širitev pa našim strankam omogoča takojšen dostop do najsodobnejših virov,“ je dejal Rich Simoncic, izvršni podpredsednik podjetja Microchip. „Poleg lokacije v Detroitu imamo še centre za avtomobilsko tehnologijo v Münchnu, Šanghaju, Tokiu in Austinu v Teksasu, ki podpirajo našo globalno bazo strank.“

    „Microchipov avtomobilski tehnološki center dokazuje našo zavezanost avtomobilski industriji, saj jim omogoča razvoj, preizkušanje in izpopolnjevanje aplikacij v fazi načrtovanja,“ je dejal Matthias Kaestner, podpredsednik podjetja Microchip za avtomobilsko industrijo.

    „Naša vizija centra je, da našim strankam v avtomobilski industriji zagotovimo zaupanje pri izbiri pravih rešitev za njihove zasnove in jim pomagamo zmanjšati napor pri načrtovanju in skrajšati čas za vstop na trg z zagotavljanjem vrhunske tehnične podpore na lokalni ravni.“ Mesto Novi se nahaja v osrčju avtomobilske industrije, v regiji pa delujejo vrhunski proizvajalci originalne opreme, dobavitelji in zagonska podjetja, zato je ključna lokacija za Microchipov avtomobilski tehnološki center v Detroitu in je zlahka dostopen za pomoč proizvajalcem originalne opreme pri njihovih oblikovalskih izzivih. Ključne zmogljivosti centra za avtomobilsko tehnologijo v Detroitu vključujejo:

    Namenski visokonapetostni laboratorij za predstavitve referenčnih modelov z Microchipovimi rešitvami iz silicijevega karbida mSiC™, digitalnimi signalnimi krmilniki dsPIC® ter široko paleto analognih in rešitev z mešanimi signali.

    Podpora za centralna računalniška in conska omrežja v platformah ADAS z uporabo Microchipove stikalne strojne opreme PCIe® Gen 4 in Gen 5, Ethernet naprav, ki komunicirajo po eni parici in razvojnih orodij.

    Laboratorij za vmesnike človek-stroj (HMI), ki podpira razvoj zaslonov polne širine kabine, zaslonov na dotik, rešitev Knob-on-Display™ (KoD™) ter tipk, drsnikov in kolesc s testiranjem EMC.

    Razvojni viri USB in omrežij za predhodno certificiranje večpredstavnostnih infozabavnih sistemov in medijskih vozlišč za napredne aplikacije protokola USB Type-C® 3.2. Karakterizacija avtomobilskih resonatorjev in oscilatorjev MEMS na ravni ohišja in izdelka, vključno z vakuumsko sondo in testom na ravni ploščice, dolgotrajnim staranjem, frekvenčno stabilnostjo, faznim šumom in možnostjo testiranja tresljajev.
    Razvoj varnostnih rešitev za avtomobile z Microchipovimi integriranimi vezji CryptoAutomotive™ TrustAnchor in varnostno usposabljanje na kraju samem za učenje izvajanja varnih elementov v aplikacijah, kot so varen zagon, preverjanje pristnosti sporočil in strojne opreme ter druge. „Novi visokonapetostni laboratorij bo našim strankam v avtomobilski industriji pomagal pri razvoju sistemov z našimi referenčnimi razvojnimi platformami ter analognimi in digitalnimi rešitvami za nadzor in napajanje,“ je povedal Clayton Pillion, podpredsednik Microchipove poslovne enote za silicijev karbid. „Ker vse več proizvajalcev originalne opreme prehaja na naše ponudbe za e-mobilnost, smo jim pripravljeni pomagati od faze načrtovanja do izvedbe.“

    Kot vodilni dobavitelj ugnezdenih rešitev svetovnim proizvajalcem originalne opreme za avtomobile Microchip ponuja številne izdelke za avtomobile, ki so kvalificirani v skladu z zahtevami AEC-Q100. Njihov portfelj izdelkov, kvalificiranih za avtomobilsko industrijo, vključuje mikrokontrolerje, DSC, USB in omrežne rešitve, analogne in vmesniške izdelke, SiC MOSFET-e, serijske EEPROM-e in drugo.
    Microchip ponuja tudi široko paleto naprav, pripravljenih na funkcionalno varnost in skladnih s standardom ISO 26262, ki ponujajo najnovejše strojne varnostne funkcije in so podprte s celovitim varnostnim ekosistemom za poenostavitev načrtovanja in certificiranja aplikacij, pomembnih za varnost v avtomobilski industriji.

    Če želite izvedeti več o Microchipovih izdelkih in rešitvah za avtomobilsko industrijo, kliknite tukaj:
    https://www.microchip.com/en-us/solutions/automotive-and-transportation?utm_source=Press-Release&utm_medium=PressRelease&utm_campaign=DetroitAutomotiveTechCenter-PR

    Opomba: Ime in logotip Microchip sta registrirani blagovni znamki podjetja Microchip Technology Incorporated v ZDA in drugih državah. Vse druge blagovne znamke, ki so morda tu omenjene, so last njihovih podjetij.

    https://www.microchip.com