0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceMLCC kondenzatorji imajo dva nova dielektrika za visoke temperature

    MLCC kondenzatorji imajo dva nova dielektrika za visoke temperature

    Zdaj so kondenzatorji AVX APS serije MLCC na voljo z NP0, X7R, X8R, in X8L dielektriki, ki poleg različnih velikostih razredov, nazivnih napetosti, vrednosti kapacitivnosti in različnimi priključki ponujajo tudi izjemno nizko stopnjo napak, ki so manjše od ene napake na milijardo izdelanih kondenzatorjev.

    AVX Corporation, vodilni proizvajalec pasivnih komponent in povezovalnih rešitev je svoji APS seriji večplastnih visoko zanesljivih keramičnih MLCC kondenzatorjev dodal X8R ​​in X8L dielektrike za visoke temperature, ki so namenjeni komercialnim (COTS) aplikacijam. Serija teh kondenzatorjev je temeljito testirana s pomočjo različnih MIL-STD testnih metod, ki se uporabljajo v MIL-PRF-55681, zato ni potrebno za vsako stranko izvajati testov z njenimi specifičnimi zahtevami, saj ima APS serija MLCC kondenzatorjev stopnjo napak manjšo od 1 ppb (parts per billion). Zdaj so na voljo z NP0, X7R, X8R in X8L dielektrikih, poleg širšega območja kapacitivnosti kot to določa MIL standard, različnih velikosti in nazivnih napetosti ter priključki, pa APS serija MLCC kondenzatorjev za površinsko montažo izpolnjuje višje COTS zahteve po daljši življenjski dobi izdelkov, manjši vgradni velikosti in zagotavljajo visoko zmogljivost in zanesljivost v številnih kritičnih aplikacijah, vključno s prihrankom prostora v vojaški in letalski industriji ter telekomunikacijah.

    »Razširitev naše obstoječe linije temeljito preizkušene APS serije keramičnih kondenzatorjev z X8R ​​in X8L visoko temperaturnimi dielektriki nam omogoča, da našim kupcem v vojaški in letalski industriji ponudimo še bolj široko paleto zanesljivih in visoko zanesljivih rešitev za uporabo v najbolj kritičnih aplikacijah, » je dejal Michael Conway, produktni marketing manager v podjetju AVX. »Zelo smo ponosni na to, da smo aktivno povezani z našimi strankami in nenehno razvijamo nove izdelke kot so ti, ki so posebej oblikovani prav za to, da zadovoljijo njihove vedno večje potrebe.«

    MLCC kondenzatorji APS serije so na voljo v šestih velikostih od 0603 do 2220, v šestih nazivnih napetostih, ki segajo od 16V do 500V in vrednostih kapacitivnosti od 10 pF do 22 µF. Na voljo so tudi štirje različni dielektriki (NP0, X7R, X8R in X8L), tri tolerance kapacitivnosti (± 5%, ± 10%, in ± 20%), in štirje različni priključki: galvaniziran NiSn, galvaniziran NiSn z najmanj 5% svinca, za X7R MLCC Flexiterm®, ki zagotavlja izboljšano termo-mehansko odpornost na stres in še Flexiterm® z najmanj 5% svinca.

    Poleg različnih MIL-STD testnih metod, ki se uporabljajo za zagotovitev serije z visoko stopnjo zanesljivosti in manj kot 1 ppb napak, je serija APS kondenzatorjev v sami tovarni pod edinstvenim Maverick sistemom pregledovanja vsake posamezne izdelane serije, kar odpravlja pojav zgodnjih napak in odpovedi, zraven pa še testiranje s toplotnimi šoki, 85/85 testiranje, testiranje življenjske dobe pri 125°C in dvakratni nazivni napetosti in nazadnje še s 100% vizualnim pregledom. Pakirani so na 7« ali 13« kolutih, vsako naročilo pa spremlja potrdilo o skladnosti s COTS (C of C, certificate of compliance). Dobavni rok za izdelke te serije je od osem do dvanajst tednov, informacije o cenah za različne izdelke pa so na voljo na zahtevo.

    Za več informacij o novi visoko zanesljivi APS seriji MLCCs kondenzatorjev za površinsko montažo proizvajalca AVX namenjene COTS aplikacijam obiščite http://avx.com/docs/Catalogs/apscom.pdf.

    MLCC kondenzatorji imajo dva nova dielektrika za visoke temperature

    AVX Corporation

    www.avx.com

    2014_SE221_9