0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceMOST150 INIC podpira USB 2.0 in koaksialno fizično plast

    MOST150 INIC podpira USB 2.0 in koaksialno fizično plast

    Prvi MOST150 INIC, ki podpirajo priključitev prek hitrega USB 2.0 vmesnika in koaksialne fizične plasti. Microchip je predstavil OS81118, prvi MOST150 krmilnik za priključitev v inteligentna omrežja (Intelligent Network Interface Controller, INIC) s hitrim USB 2.0 priključkom in vgrajenim koaksialnim transiverjem. Tehnologija MOST150 je bila uspešno uporabljena v prvih modelih avtomobilov leta 2012. Microchip pa zdaj predstavlja najnovejšega člana svoje MOST150 INIC družine, s čimer želi nadaljevati zgodbo o uspehu MOST® tudi v prihodnosti.

    Ključne lastnosti:

    • Omogoča poenostavljeno mobilno in tudi Wi-Fi® povezljivost v avtomobilu kot tudi in moderno oblikovanje glavne enote za MOST® informacijska omrežja.
    • Omogoča priključitev najnovejših večjedrnih uporabniških sistemov, ki so že vgrajeni v čipih (Systems-on-a-Chip – SoC), na MOST omrežja v vozilih.
    • Vključuje vmesnike visokih hitrosti za naprave USB 2.0, optično fizično plast (oPHY) in koaksialno fizično plast (cPHY)

    Slike niS svojim USB 2.0 vodilom, vključno z USB PHY in ​​zelo hitrim Inter-Chip vmesnikom (HSIC – High-Speed Inter-Chip interface), novi OS81118 omogoča oblikovalcem gradnjo mobilnih in Wi-Fi® aplikacij s povezljivostjo v avtomobilu z omrežjem MOST150 s priključitvijo standardnega Wi-Fi / 3G/LTE modula prek USB vodila. Ta preprosta rešitev odraža zahteve današnje trga za potrošniške aplikacije znotraj avtomobila, kot so dostop do interneta, elektronske pošte, socialnega omrežja in lokalnih storitev. Poleg tega OS81118 omogoča inženirjem, ki načrtujejo vozila, da se povežejo z najsodobnejšimi večjedrnimi uporabniškimi sistemi, vgrajenimi v čipu (SoC) prek MOST omrežja.

    Poleg vmesnika optične fizične plasti (oPHY) združuje OS81118 tudi koaksialni transiver, ki odpira pot zmanjšanju stroškov na MOST fizičnem sloju. Poleg tega se lahko ta koaksialni fizični sloj (cPHY) uporabi tudi za napredne sisteme za podporo voznikom (ADAS).

    OS81118 podpira trend na tržišču informiranja z uporabo SoC, razvitim za mobilne in potrošniške naprave znotraj avtomobilskih aplikacij. Vendar pa ti SoC nimajo posebnih avtomobilskih vmesnikov, kot so na primer LIN, CAN MediaLB® ali MOST. Vgrajeni hitri USB priključek v OS81118 omogoča enostavno povezavo SoC v vsako MOST150 avtomobilsko omrežje z dodano prilagodljivostjo, ki jo ponuja koaksialni transiver.

    MOST tehnologija multimedijskih omrežij omogoča povezovanje z vrhunskimi sistemi informiranja v avtomobilih z zagotavljanjem načina za distribucijo multimedijskih zabavnih vsebin med različnimi krmilnimi napravami v avtomobilu. V tem učinkovitem omrežju lahko na primer izmenjujejo podatke CD ali DVD predvajalnik s samodejnim izmenjevalcem, radio, GPS navigacija, mobilni telefon in digitalni multimedijski vmesniki. Signali se na ojačevalnik ali monitorje pošiljajo digitalno in so zaščiteni pred statičnimi pojavi.

    Da bi še pospešili razvoj in skrajšali čas do trženja izdelkov, je Microchip istočasno napovedal tudi novo ploščico za priključitev, ki so jo imenovali Physical+ Interface Board OS81118. Ta ploščica vsebuje celoten fizični del strojne opreme vmesnika za priključitev na MOST omrežje. Physical+ Interface Board OS81118 ima vgrajen USB 2.0 vmesnik podpira optično in koaksialno fizično plast. Pričakujejo, da bodo vzorci na voljo že v tretjem kvartalu letošnjega leta.

    OS81118 je na voljo v QFN ohišjih z 72 priključki in se pričakuje, da bo nared za redno proizvodnje v januarju 2014. Prvim, ki jih ta čip zanima, lahko vzorce pošljejo že sedaj, proizvodnja vzorcev pa se bo predvidoma začela v tretjem kvartalu leta 2013. Za več informacij obiščite Microchipovo spletno stran na http://www.microchip.com/get/472T

    Opomba: Ime in logotip Microchip sta registrirani blagovni znamki podjetja Microchip Technology Incorporated v ZDA in drugih državah. Vsi drugi zaščitni znaki, omenjeni v tem dokumentu so last njihovih lastnih podjetij.

    Microchip Technology Inc

    www.microchip.com

    MOST150 INIC podpira USB 2.0 in koaksialno fizično plast

    2013_SE209_8