0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceMouser ponuja nov Omronov diferencialni senzor tlaka

    Mouser ponuja nov Omronov diferencialni senzor tlaka

    Senzor, izdelan po Omronovi tehnologiji MEMS masnega pretoka. Mouser Electronics, Inc. zdaj ponuja nov tip MEMS senzorja pretoka, diferencialni tlačni senzor serije D6F-PH z I2C digitalnim izhodom, proizvajalca Omron Electronics Components, ki je sicer vodilni svetovni proizvajalec senzorjev in relejev in ponuja res široko paleto tehnološko naprednih izdelkov za praktično vse zahteve.

    Slike niSlike niOmron stikala so skupaj z njihovimi releji vgrajeni v naprave potrošniške elektronike, gospodinjske aparate, računalniške periferne enote, pisarniško avtomatizacijo in telekomunikacijske aplikacije. Na osnovi Omronove lastne MEMS tehnologije masnega pretoka, dobijo s spremenjeno notranjo potjo pretoka visoko hitrost in visoko impedanco senzorja z diferencialnim tlačnim izhodom. Senzor D6F-PH ni občutljiv na nihanje dolžine premostitvene (bypass) cevi, zato je idealen za uporabo v aplikacijah za zunaj nameščene lopute HVAC kontrole, kjer se dolžine teh cevi pogosto razlikujejo. Ta serija senzorjev ponuja lineralizacijo in temperaturno kompenzacijo, poleg tega pa tudi zelo natančne odčitke ± 3%. Na voljo so trije modeli za različna tlačna območja, zaradi česar so idealni za HVAC (heating, ventilating, and air conditioning) in medicinske aplikacije.

    Če bi želeli izvedeti še več o Omron D6F-PH serije tipal diferenčnega tlaka, obiščite spletno stran http://www.mouser.com/new/omronelectronics/Omron-D6F-PH/.

    Zanimive aplikacije s senzorji D6F-PH serije boste našli na Mouserjevi spletni strani za medicinske aplikacije: http://www.mouser.com/applications/medical/.

    Mouserjeva spletna stran za MEMS tehnologijo je na spletnem naslovu: http://www.mouser.com/applications/mems-technology/.

    Blagovne znamke Mouser in Mouser Electronics sta zaščiteni blagovni znamki podjetja Mouser Electronics, Inc. Vsi drugi izdelki, logotipi in imena podjetij, ki so v tekstu omenjena, utegnejo biti blagovne znamke njihovih lastnikov.

    Mouser ponuja nov Omronov diferencialni senzor tlaka

    Mouser electronics®

    www.mouser.com

    2013_SE212_13