0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceMurata je Okami družini dodal nov 1,5 A PoL DC-DC pretvornik

    Murata je Okami družini dodal nov 1,5 A PoL DC-DC pretvornik

    Murata je v OKR družino izdelkov Murata Power Solutions dodal miniaturni 1,5 A SIP model neizoliranega point-of-load pretvornika. OKR-T/1.5-W12-C nudi idealno rešitev v aplikacijah, ki zahtevajo nizko tokovno obremenitev in imajo v ohišju prostor omejen. Poleg tega ta miniaturni modul s SIP podnožjem za THT vgradnjo združuje širok razpon vhodne napetosti s programabilno izhodno napetostjo, s čimer daje inženirjem pri njihovem načrtovanju visoko stopnjo prilagodljivosti.

    Slike niOKR serija, ki je del obširne družine Okami DC/DC PoL (point-of-load) pretvornikov za polnilna mesta, ponuja oblikovalcem izbiro med 1,5, 3, 6 in 10 A moduli s priključki za SIP podnožje za THT (Through-Hole Technology – montaža skozi luknjo) montažo. Uporaba uveljavljenega podnožja in faktorja oblike po industrijskih standardih v celotni paleti izdelkov poenostavlja vključevanje teh modulov v obstoječe in nove aplikacije, ki vključujejo napajanja za ASIC, FPGA, DSP, mikroprocesorje ter komunikacijska integrirana vezja tako za podatkovno kot tudi za industrijsko opremo. OKR-T/1.5-W12-C temelji na 600 kHz sinhroni buck topologiji in ponuja visoko učinkovitost pretvorbe električne energije vse do 93%, pri tem pa je sposoben napajati do 200 µF kapacitivne (keramične) obremenitve.

    Izhodno napetost je mogoče programirati od 0,591 do 6,0 VDC in lahko deluje s širokim območjem vhodne napetosti od 4,5 do 14 VDC. OKR-T/1.5-W12-C ponuja izjemno zmogljivost glede zaščit, ki so povezane s temperaturo in drugih funkcij, vključno z zaščito pred previsoko temperaturo in previsokim tokom, daljinski vklop in izklop ter podnapetostno zaščito (UVLO).Slike ni
    Splošne dimenzije teh modulov so 10,4 x 10,16 x 6,1 mm. Delujejo v temperaturnem območju od -40 do +85OC. Moduli so izdelani v skladu z UL/EN/ES 60950-1 varnostnimi in FCC EMI/RFI emisijskimi certifikati in so skladni z RoHS-6.

    Za več informacij o podjetju Murata obiščite spletno stran: www.murata.eu. Prav tako jim lahko sledite na Twitter @ MurataEurope ali LinkedIn http://www.linkedin.com/company/murata-electronics, lahko se jim pa pridružite na Facebooku.

    Murata je Okami družini dodal nov 1,5 A PoL DC-DC pretvornik

    2012_SE202_9