0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNova številkaNajmanjši projekcijski zaslon

    TriLite
    Družba TriLite si je zagotovila novo financiranje s podjetjem Continental in povečala svoj portfelj strateških vlagateljev za povečanje proizvodnje

    Podjetje TriLite, razvijalec najmanjšega projekcijskega zaslona na svetu, je uspešno zaključilo podaljšani krog financiranja serije A in tako povečalo skupno financiranje serije A na več kot 20 milijonov evrov. V tem krogu sta pomembne naložbe za projekcijski zaslon Trixel® 3 podjetja TriLite. izvedla dva strateška vlagatelja – Continentalova enota tveganega kapitala in neznani svetovni dobavitelj elektronike.

    Strateški vlagatelji bodo s svojim obsežnim industrijskim znanjem, tehničnim strokovnim znanjem in operativnimi viri še pospešili uspeh podjetja TriLite pri prodoru na trg. Njihova udeležba potrjuje zavezanost podjetja TriLite, da razvija svoj proizvod na trgu razširjene resničnosti (AR) in avtomobilskem trgu. „TriLite je razvil izjemno zaslonsko rešitev za AR aplikacije, Continental pa zelo ceni inovativno tehnologijo podjetja TriLite. Poleg potrošniških aplikacij vidimo velik potencial tudi v različnih avtomobilskih aplikacijah,“ je dejal Jürgen Bilo, direktor Continental Corporate Venture Capital Unit.

    V tem krogu so sodelovali tudi obstoječi finančni vlagatelji APEX Ventures, B&C Innovation Investments in TEC Ventures. Njihovo dolgoročno usmerjanje in podpora sta bila ključna pri povečevanju obsega dejavnosti podjetja TriLite in uvajanju njegovih inovativnih tehnologij na trg. Njihovo nadaljnje zaupanje poudarja trdnost poslovne strategije in tehnološkega napredka podjetja TriLite. „TriLite je dokazal, da njegova tehnologija skeniranja z laserskim žarkom (LBS) deluje in je primerna za uporabo na trgu za široke potrošniške aplikacije. S tem zadnjim financiranjem in strokovnim znanjem naših strateških vlagateljev bomo usposobili in industrializirali naš LBS optični pogon za potrošniške AR sisteme in avtomobilske aplikacije,“ je izjavil Dr. Peter Weigand, izvršni direktor podjetja TriLite. Weigand je dodal: „Naši delničarji so vrhunska in svetovno vodilna podjetja ter finančni vlagatelji. Stranke in vlagatelji našo tehnologijo in poslovno strategijo nenehno ocenjujejo zelo pozitivno. Ta najnovejša naložba nam bo omogočila, da se osredotočimo na množično proizvodnjo in še izboljšamo svoj vodilni položaj na področju intelektualne lastnine.“

    TriLitejev projektor Trixel® 3 ponuja sliko brez primere in svetilnost v izjemno kompaktnem zaslonu, kar proizvajalcem originalne zasnove (ODM) in proizvajalcem originalne opreme (OEM) omogoča razvoj širokopotrošnih pametnih AR očal ter avtomobilskih aplikacij za obveščanje voznikov in udobje potnikov.

    O podjetju TriLite
    TriLite oblikuje in izdeluje najmanjše projekcijske zaslone na svetu ter zagotavlja, da lahko vsakdo uživa v obogatenem vidu, ki je tako lahek kot današnja očala. Rešitve prikazovalnikov družbe TriLite temeljijo na lastnih večparametrskih algoritmih in uporabljajo napredne algoritme strojnega učenja za ustvarjanje naprav za skeniranje laserskega žarka z velikostjo, težo in kakovostjo slike brez primere. Za večkrat patentirano tehnologijo družbe TriLite stoji izjemna ekipa multidisciplinarnih raziskovalcev in strokovnjakov za proizvodnjo. TriLite svojim strankam omogoča, da pospešijo razpoložljivost vrhunskih zaslonskih rešitev za aplikacije razširjene resničnosti na množičnem trgu.
    Obiščite www.trilite-tech.com