0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceNajobsežnejši evropski laboratoriji za testiranje relejev podjetja Panasonic Industry nudijo tehnično podporo...

    Najobsežnejši evropski laboratoriji za testiranje relejev podjetja Panasonic Industry nudijo tehnično podporo strankam

    Panasonic Industry

    Celovita infrastruktura in bogato strokovno znanje za prilagojeno delovanje relejev in varnost.

    Podjetje Panasonic Industry je na svojem evropskem sedežu v Ottobrunnu in v Pfaffenhofnu blizu Münchna v Nemčiji investiralo v dva najsodobnejša tehnična laboratorija za izvajanje strogih testov in analiz, predvsem za široko paleto relejev, pa tudi za široko področje drugih elektromehanskih izdelkov podjetja. Oprema v laboratorijih vključuje visokonapetostne, stresne in dolgotrajne testne postaje, naprave za analizo s hitrimi kamerami, preizkuševalnike tesnosti, temperaturne simulatorje, popolnoma opremljeno delavnico za izdelavo prototipov in še veliko več. Po potrebi lahko stranke rezervirajo obisk v laboratorijih in dobijo podporo tehničnih strokovnjakov za releje podjetja Panasonic Industry, če imajo posebne zahteve in pričakovanja, ki presegajo standardne aplikacije, ali druga vprašanja, npr. o posebno težkih pogojih delovanja.

     

    Čeprav standardni podatkovni listi relejev podjetja Panasonic Industry pokrivajo več kot 80 % vseh aplikacij, lahko dokument zajema le določen obseg vrednosti in parametrov, ki se večinoma nanašajo na najslabše možne scenarije, na primer glede temperaturnih pogojev. Če pa na primer rele v zasnovi stranke ne deluje po pričakovanjih, lahko tehnični strokovnjaki družbe Panasonic Industry v laboratorijih raziščejo vzrok. Njihova poglobljena analiza uporabe presega testiranje samega releja in zagotavlja dragocen vpogled v morebitne razloge za okvare ter pomaga strankam učinkovito rešiti morebitne težave pri načrtovanju.

    Komentar Bernda Prössnerja, vodje razvoja relejev pri podjetju Panasonic Industry: „Če stranke na primer niso prepričane, ali izbrani rele lahko prenese visoke udarne tokove, imajo pomisleke glede morebitnega dolgoročnega vpliva nekoliko višjih delovnih temperatur ali se srečujejo z okvaro na terenu, ne da bi razumeli vzrok za to, so naši tehnični strokovnjaki opremljeni z vsemi potrebnimi preskusnimi napravami za podrobnejšo preiskavo težav – in iskanje individualnih in zanesljivih rešitev za naše stranke.“
    Odkrijte njihove laboratorije na namenskem spletnem mestu [1] in si oglejte njihove strokovnjake za releje v praksi na YouTubu [2].

    Vir:
    1: https://industry.panasonic.eu/products/components/relays/technical-relay-services-and-support
    2: https://youtu.be/BJ7LgSfO2EA

    O podjetju Panasonic Industry Europe GmbH
    Panasonic Industry Europe GmbH je del globalne organizacije Panasonic Industry, ki je ena od petih glavnih operativnih družb v skupini Panasonic Holding. Panasonic Industry Europe zagotavlja izdelke in storitve za industrijske stranke po vsej Evropi.
    Panasonic Industry Europe si prizadeva strankam omogočiti doseganje njihovih ciljev v številnih industrijskih sektorjih, kot so mobilnost, infrastruktura, avtomatizacija, medicina, naprave, pametno življenje in varnost. Z znanjem o napravah in tehnologijah rešitev, ki ga goji z globalno miselnostjo in več kot stoletno tradicijo, Panasonic Industry tesno sodeluje s strankami pri ustvarjanju trajnostne prihodnosti.
    Širok in raznolik portfelj izdelkov podjetja Panasonic Industry Europe zajema ključne sektorje elektronskih komponent, vključno z elektromehanskimi in pasivnimi komponentami, baterijami in drugimi energetskimi izdelki, senzorji in moduli za brezžično povezljivost, materiali za upravljanje toplote in rešitvami po meri ter napravami in rešitvami za avtomatizacijo.
    Več o Panasonic Industry Europe: http://industry.panasonic.eu

    O skupini Panasonic Group
    Skupina Panasonic, ki je bila ustanovljena leta 1918 in je danes vodilna v razvoju inovativnih tehnologij in rešitev za široko uporabo v sektorjih potrošniške elektronike, stanovanjske gradnje, avtomobilske industrije, industrije, komunikacij in energije po vsem svetu, je 1. aprila 2022 prešla na sistem delujočih podjetij, pri čemer je Panasonic Holdings Corporation v vlogi holdinga, pod njegovim okriljem pa deluje osem podjetij.
    Skupina je za leto, ki se je končalo 31. marca 2023, poročala o konsolidirani čisti prodaji v višini 59,40 milijarde evrov (8.378,9 milijarde jenov). Če želite izvedeti več o skupini Panasonic, obiščite: https://holdings.panasonic/global/

    https://holdings.panasonic/global