0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceNI CompactDAQ za visokozmogljivo vgnezdeno merjenje in beleženje

    NI CompactDAQ za visokozmogljivo vgnezdeno merjenje in beleženje

    Družba NI je platformo NI CompactDAQ razširila s samostojnimi sistemi za pridobivanje podatkov, ki so združljivi z več kot 50 posebnimi senzorskimi moduli I/O za prilagodljivo beleženje podatkov različnih senzorskih signalov. Samostojen sistem NI CompactDAQ ima vgrajen dvojedrni procesor Intel in pomnilnik na osnovni plošči za zagotavljanje visokozmogljive obdelave z enim prenosnim sistemom.

    Z uporabo programske opreme za načrtovanje sistemov NI LabVIEW lahko inženirji prilagodijo rešitve za beleženje podatkov ali vgnezdene rešitve za spremljanje in lahko s tem pridobijo, analizirajo in vizualizirajo svoje podatke v enem okolju.

    Družba National Instruments (Nasdaq: NATI) je predstavila samostojen sistem NI CompactDAQ, ki je visoko zmogljiva vgnezdena platforma za merjenje in beleženje z vgrajenim dvojedrnim procesorjem Intel s programsko opremo za pridobivanje podatkov, spletne analize in beleženje. Platforma NI CompactDAQ omogoča inženirjem prilagoditev celotnega merilnega sistema z uporabo platforme LabVIEW ali stik z več kot 600 podjetji v omrežju NI Alliance Partner Network za prilagojene rešitve na ključ na področju beleženja podatkov.

    Slike ni»Na preprost način smo izvedli nadgradnjo na samostojen sistem NI CompactDAQ, pri čemer se naša pravila glede opreme LabVIEW niso skoraj nič spremenila,« je povedal Tim Carlier, predsednik in ustanovitelj družbe Integrated Test & Measurement. »Z novo vgnezdeno platformo za beleženje podatkov lahko uporabljamo svojo programsko opremo iTestSystem in beležimo sinhronizirane senzorske podatke neposredno na napravo brez uporabe posebnega osebnega računalnika in občutno zmanjšamo sistemske stroške in zahteve vzdrževanja.«

    Lastnosti samostojnega sistema NI CompactDAQ

    Dvojedrni procesor Intel Core i7, 2 GB pomnilnika RAM in 32 GB obstojnega pomnilnika – izvedite visokozmogljive teste z mešanim merjenjem s hkratnim beleženjem podatkov neposredno v sistem brez uporabe zunanjega osebnega računalnika.

    Združljiv z opremo LabVIEW 2012 – Povečajte produktivnost z najnovejšo različico opreme LabVIEW, ki vključuje vzorčne projekte in predloge za hitrejše pridobivanje in beleženje podatkov ter omogoča prihranek časa in nižje stroške vzdrževanja.

    Ohišje z osmimi režam kompatibilno i z več kot 50 moduli C Series I/O – Združujte in usklajujte več različnih vrst I/O in senzorjev, vključno z AI, AO, DIO in CAN za razvoj prilagojenih sistemov za merjenje in beleženje podatkov.

    USB, ethernet in serijska vrata – Priključite naprave USB/ethernet NI CompactDAQ, vključno z novim ohišjem Ethernet NI cDAQ-9184, če želite povečati število rež za aplikacije z visokim številom kanalov ali vključiti druge naprave, kot sta kamera in naprava GPS. Zagotovite prenos podatkov na disk s hitrostjo 30 MB/s – Zagotovite hkraten prenos nenehnih meritev z vzorčno hitrostjo do 1 MS/s/ch.

    Za več informacij o sistemu NI CompactDAQ obiščite spletno stran.

    NI CompactDAQ, LabVIEW, National Instruments, NI in ni.com so blagovne znamke družbe National Instruments. Druga navedena imena izdelkov ali podjetij so blagovne znamke ali trgovska imena njihovih posameznih podjetij. National Instruments Alliance Partner je pravna oseba, neodvisna od družbe National Instruments, z družbo National Instrument pa nista v agencijskem ali partnerskem odnosu oziroma tvorita skupnega podjetja

    NI CompactDAQ za visokozmogljivo vgnezdeno merjenje in beleženje

    2012_SE202_10

    Tel: + 386 3 425 4200

    Brezplačna številka: 080 080 844