0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNova številkaNordic Semiconductor širi serijo nRF91 z nRF9151 SiP

    Nordic Semiconductor širi serijo nRF91 z nRF9151 SiP

    Nordic Semiconductor

    nRF9151 ponuja boljše možnosti napajanja in manjši odtis za napredne IoT in DECT NR+ celične aplikacije.

    Podjetje Nordic Semiconductor, vodilni ponudnik nizkoenergijskih rešitev za brezžično povezljivost, napoveduje razširitev svoje serije mobilnih naprav za internet stvari nRF91 z uvedbo sistema v ohišju (SiP) nRF9151 [1].

    nRF9151 dodatno izboljšuje Nordic-ovo celovito rešitev mobilnega interneta stvari, ki vključuje strojno in programsko opremo, orodja in nRF storitve v oblaku ter zagotavlja napredne zmogljivosti in brezhibno integracijo za bistveno poenostavitev razvojnega procesa.

    Manjši odtis in podpora za nove razrede moči
    nRF9151 je kompaktno, predhodno certificirano in visoko integrirano vezje, ki vsebuje sistem na čipu (SoC), krmiljenje napajanja in RF prednji del, ki jih je izdelal Nordic Semiconductor. V primerjavi s predhodniki iz serije nRF91, je zasnovan za večjo odpornost dobavne verige in se ponaša z 20-odstotnim zmanjšanjem površine, kar omogoča kompaktnejše izdelke brez kompromisov pri zmogljivosti, kar je še posebej koristno za nosljive naprave, pametne senzorje in druge prostorsko omejene aplikacije interneta stvari.

    Poleg kompaktne velikosti nRF9151 podpira tudi izhodno moč razreda 5 do 20 dBm, ki dopolnjuje nazivno moč razreda 3 do 23 dBm. Ta izboljšava omogoča razvijalcem večjo prilagodljivost, saj lajša zahteve za izdelke, ki se napajajo z baterijami.

    „Naša odločitev za razvoj modela nRF9151 izhaja iz globokega razumevanja zahtev trga in potrebe po rešitvah, ki brez težav rešujejo izzive naših strank,“ pravi Kjetil Holstad, EVP za strategijo in upravljanje izdelkov. „Z nRF9151 želimo zapolniti ključno vrzel na trgu, poenostaviti razvojni proces ter zmanjšati porabo energije in odtis. Ta strateški dodatek k našemu portfelju mobilnega interneta stvari potrjuje našo predanost zagotavljanju najsodobnejših mobilnih rešitev interneta stvari in naše nenehno prizadevanje, da ostanemo v ospredju.“

    ZdruĹľljivost v celotnem portfelju serije nRF91
    nRF9151 je programsko in tudi z orodji združljiv z nRF9161 in nRF9131, saj uporablja isto ugnezdeno programsko opremo modema in podporo v Nordicovi enotni in razširljivi programski rešitvi, nRF Connect SDK. Tako lahko stranke, ki jih zanima nRF9151, začnejo svoj razvoj z uporabo nRF9161 DK in nemoteno preidejo na nRF9151, takoj ko bo ta na voljo.

    Krepitev Nordic-ove celovite celične IoT rešitve
    Doslej je zasnova mobilnega interneta stvari pogosto vključevala komponente različnih dobaviteljev, kar je razvijalcem povzročalo izzive glede stroškov, zmogljivosti in energetske učinkovitosti.

    Nordic to poenostavlja z zagotavljanjem integrirane rešitve, ki vključuje strojno in programsko opremo, orodja, storitve v oblaku ter podporo. Ta celovita ponudba poenostavlja postopek načrtovanja in izvajanja, ki je zasnovan tako, da zmanjšuje zapletenost in skrajšuje čas, ki je potreben za vstop na trg.
    Zaradi globalnega dosega, robustnosti, nizke porabe energije in naprednih varnostnih funkcij celični internet stvari hitro postaja osnova številnih aplikacij. Od sledenja premoženju in pametnega merjenja do pametnega mesta in pametnega kmetijstva, celični IoT omogoča napravam učinkovito komunikacijo z zelo majhnim energetskim proračunom, celovita rešitev celičnega IoT podjetja Nordic Semiconductor pa podjetjem pomaga, da svoje aplikacije na trg spravijo z večjo učinkovitostjo in hitrostjo.

    Dobavljivost
    Izbranim strankam je zdaj na voljo za vzorÄŤenje nRF9151. Zainteresirane stranke se lahko prijavijo na prejemanje posodobitev izdelka [1] in se za veÄŤ informacij obrnejo na lokalnega Nordicovega prodajnega predstavnika.

    Viri:
    1: https://www.nordicsemi.com/Products/nRF91511

    https://www.nordicsemi.comy