0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNova številkaNova družina IC stikal InnoMux-2 z več neodvisno reguliranimi izhodi

    Nova družina IC stikal InnoMux-2 z več neodvisno reguliranimi izhodi

    Power Integrations

    Nova integrirana vezja na osnovi GaN združujejo AC-DC in DC-DC stopnje v en sam pretvornik; močnostne izgube zmanjšajo za do 50 odstotkov.

    Podjetje Power Integrations (NASDAQ: POWI), vodilno na področju visokonapetostnih integriranih vezij za energetsko učinkovito pretvorbo energije, je predstavilo družino enostopenjskih, neodvisno reguliranih integriranih vezij InnoMux™-2 [1] z več izhodi za napajanje, ki jegalvansko ločeno od omrežja. InnoMux-2 IC-ji združujejo stopnje za AC-DC in DC-DC pretvorbo v enem samem čipu ter zagotavljajo do tri neodvisno regulirane izhode za uporabo v beli tehniki, industrijskih sistemih, zaslonih in drugih aplikacijah, ki zahtevajo več napetosti. Odprava ločenih DC-DC stopenj zmanjšuje število komponent, zmanjšuje površino tiskanega vezja in povečuje učinkovitost za 10 odstotnih točk v primerjavi s tradicionalnimi dvostopenjskimi arhitekturami. K učinkovitosti prispevajo 750-voltni galij-nitridni tranzistorji PowiGaN™, preklop, ko je napetost enaka nič (brez aktivnega dušenja) in sinhrono usmerjanje.

    Roland Saint-Pierre, podpredsednik za razvoj izdelkov pri podjetju Power Integrations, je povedal: „Večina sodobnih elektronskih sistemov se zanaša na več notranjih napetosti za delovanje različnih funkcij, kot so računanje, komunikacija in funkcija aktiviranja – običajno gre za toploto, svetlobo, zvok ali neke vrste gibanje. Vendar se izgube na vsaki stopnji pretvorbe povečujejo, kar poslabšuje zmogljivost sistema in povzroča toploto. IC InnoMux-2 premaga ta izziv, saj zagotavlja do tri neodvisno regulirane napetostne izhode ali dva napetostna izhoda in izhod konstantnega toka iz ene stopnje, s čimer doseže kompakten in učinkovit podsistem za napajanje z majhnim številom komponent.“

    IC-ji InnoMux-2 zagotavljajo do 90 vatov izhodne moči z natančno regulacijo, ki je boljša od ±3 odstotkov pri vseh pogojih vhodne napetosti, obremenitve, temperature in stopnje diferenčnega toka. Skupna učinkovitost napajalnega sistema (od izmeničnega do reguliranega nizkonapetostnega enosmernega segmenta) presega 90 odstotkov; napredni krmilnik InnoMux-2 upravlja tudi dobavo energije pri majhni obremenitvi, s čimer se izogne potrebi po predobremenilnih uporih in zmanjša porabo brez obremenitve na manj kot 30 mW. S tem se prihrani energija za potrebne funkcije v aplikacijah, za katere velja 300 mW dovoljene porabe v stanju pripravljenosti v skladu z evropskimi predpisi o izdelkih, ki trošijo energijo (EuP) [2].

    Naprave InnoMux-2 uporabljajo toplotno učinkovita ohišja InSOP™24 in InSOP™28 podjetja Power Integrations s hlajenjem na tiskanem vezju, zato hladilno telo ni potrebno. Opcije naprav vključujejo dva in tri izhode s stalno napetostjo (CV); po želji je lahko en izhod namenjen pogonu s stalnim tokom (CC), ki je primeren za napajanje LED-ic v zaslonih ali za hitro polnjenje notranje baterije. Tipične aplikacije vključujejo televizorje, monitorje, naprave, omrežno povezovanje, avtomatizacijo doma in stavb, zasilno LED razsvetljavo in industrijske napajalnike.

    Dostopnost in viri
    Cena za naprave InnoMux-2 IMX2174F se začne pri 1,11 USD za 50.000 enot. Podatkovni listi, tri poročila o referenčnih zasnovah in uvodni videoposnetek so takoj na voljo za prenos ali ogled:
    Podatkovni list za InnoMux2-EP družino
    Podatkovni list za InnoMux2-BL družino
    Podatkovni list za IML204DG (štirikanalni IC krmilnik LED osvetlitve ozadja skupaj z InnoMux2-BL za računalniške monitorje)
    DER-714: 52 W TV design z enim CV in enim CC izhodom;
    DER-715: 23 W zasnova monitorja z enim izhodom CV in štirimi izhodi CC ter
    DER-716: 62 W razvoj za industrijsko širokopotrošno rabo naprav s tremi CV izhodi.
    InnoMux-2 uvodni video

    Za dodatne informacije se obrnite na prodajnega predstavnika podjetja Power Integrations ali obiščite power.com.

    Viri:
    1: https://www.power.com/products/innomux?utm_campaign=InnoMux-2&utm_medium=referral&utm_source=PI&utm_content=Product&utm_term=AC-DC+InnoMux-2+Multi-Ouput+PI+EN
    2: https://commission.europa.eu/energy-climate-change-environment/standards-tools-and-labels/products-labelling-rules-and-requirements/sustainable-products/ecodesign-sustainable-products-regulation_en

    https://www.power.com