0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceNovi MOSFET releji zagotavljajo večjo dielektrično trdnost in občutljivost

    Novi MOSFET releji zagotavljajo večjo dielektrično trdnost in občutljivost

    omronOmron Electronic Components Europe je še dodatno razširil svojo serijo G3VM MOSFET relejev, ki zdaj ponuja večjo občutljivost in večjo dielektrično trdnost.

    Omron Corporation

    Omronov novi G3VM-61VY4 razširja 60V rele SOP4 do 0,7 A neprekinjenega toka obremenitve s 3750 Vrms dielektrično trdnostjo, medtem ko 350 V G3VM-35VY1 poveča neprekinjeno obremenitev na 110 mA s 3750 Vrms dielektrično trdnostjo med vhodom in izhodom.

    Novi Omronovi releji ustrezajo posebnemu formatu SOP4, ki je visok 2,1 mm, širok 3,7 mm in dolg 7,0 mm. Imajo enak razpored priključkov kot obstoječi SOP4 releji. Releji G3VM-61VY4 in G3VM-351VY1 so zdaj na voljo s prilagodljivostjo majhnih minimalnih količin naročila od 500 kosov na vrsto traku in 125 kosov na palico. Visoka dielektrična trdnost novih modelov podpira vse aplikacije, ki zahtevajo visoko izolacijo med vhodi/izhodi. Visoko občutljiva releja G3VM-61VY4 in G3VM-351VY1 sta še posebej primerna za senzorske aplikacije, na primer za prenos senzorskih signalov in preklop izhodnih signalov iz krmilnih enot v varnostnih rešitvah.

    Omronovi MOSFET releji so vodilni v industriji na področju optične polprevodniške tehnologije, saj uporabljajo vhodno LED-ico, pri čemer se kot optosklopnik in MOSFET čip pri preklopnem toku bremena uporablja fotodiodni kupolasti niz (PDA). Poleg tega, da MOSFET rele ne potrebuje vzdrževanja, ga odlikujeta tudi visoka hitrost delovanja in kompaktna velikost, kar dodatno omogoča zamenjavo mehanskih relejev.

    Oba nova modela zagotavljata dodatno zmanjšanje porabe energije med vklopom in zmanjšanje vhodnega toka za tretjino med delovanjem. Omronovi MOSFET releji prispevajo k manjši in gostejši opremi kot enakovredne mehanske naprave. V primerjavi z mehanskimi releji je poraba energije na vhodu izjemno nizka, kar še dodatno prispeva k energetsko varčni opremi. Obiščite spletno mesto Omron Electronic Components Europe.

    O podjetju OMRON Electronic Components Europe
    Družba OMRON Corporation je 1. aprila 2022 objavila, da se je njen oddelek za elektromehanske komponente (EMC) preimenoval v OMRON Device and Module Solutions (DMS) v skladu z globalno dolgoročno vizijo “Oblikovanje prihodnosti 2030”.

    OMRON Electronic Components Europe je evropska podružnica oddelka za rešitve za naprave in module. Spremenjeno ime divizije odraža novo usmeritev v zagotavljanje rešitev strankam po vsem svetu in v Evropi. Družba se sooča z novimi družbenimi in okoljskimi spremembami, česar se družba OMRON zaveda in se nanje odziva. Podjetje želi svojim strankam ponuditi rešitve, ki jim pomagajo pri spopadanju s temi univerzalnimi izzivi. V skladu z dolgoročno strategijo namerava OMRON še naprej prispevati k uvajanju novih virov energije in hitrih komunikacij, tako da bo omogočil izdelavo trdnejših, naprednejših in učinkovitejših naprav. Te naprave bodo ljudem olajšale in izboljšale življenje, zlasti z doseganjem ogljične nevtralnosti, uresničevanjem digitalne družbe in podaljševanjem povprečne življenjske dobe.

    OMRON Electronic Components Europe močno podpira svoje stranke v zahodni in vzhodni Evropi z osmimi regionalnimi pisarnami, mrežo lokalnih pisarn in partnerstvi s specializiranimi, lokalnimi, regionalnimi in globalnimi distributerji.

    O družbi OMRON Corp-oration
    Družba OMRON Corporation je vodilno podjetje na področju avtomatizacije, ki temelji na osnovni tehnologiji “zaznavanje in nadzor + razmišljanje”. Poslovna področja družbe OMRON zajemajo širok spekter, od industrijske avtomatizacije in elektronskih komponent do sistemov družbene infrastrukture, zdravstvenih in okoljskih rešitev. Družba OMRON, ustanovljena leta 1933, ima po vsem svetu približno 30.000 zaposlenih, ki zagotavljajo izdelke in storitve v približno 120 državah in regijah.

    Za več informacij obiščite:
    https://www.omron.com/global/en/

    https://omron.eu