0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNovicePower Integrations predstavlja krmilnike vrat za 62 mm SiC in IGBT module...

    Power Integrations predstavlja krmilnike vrat za 62 mm SiC in IGBT module s hitro zaščito pred kratkim stikom

    Power Integrations

    Vsestranski, skalabilni krmilniki vrat, namenjeni za 1200- in 1700-voltne aplikacije.

    Podjetje Power Integrations (NASDAQ: POWI), vodilno na področju tehnologije krmilnikov vrat za srednje- in visokonapetostne inverterje, je predstavilo novo družino krmilnikov vrat „plug-and-play“ za 62 mm MOSFET module iz silicijevega karbida (SiC) in silicijeve IGBT module z nazivno napetostjo do 1700 V, ki imajo izboljšane zaščitne funkcije za varno in zanesljivo delovanje. Dvokanalni SCALE™-2 2SP0230T2x0 [1] krmilniki vrat omogočijo zaščito pred kratkim stikom v manj kot dveh mikrosekundah, kar kompaktne SiC MOSFET-e ščiti pred škodljivimi previsokimi tokovi. Novi krmilniki vključujejo tudi napredno aktivno zaporo (AAC) za zaščito stikal pred prenapetostjo med izklopom, kar omogoča višje obratovalne enosmerne napetosti.

    Thorsten Schmidt, vodja trženja izdelkov pri podjetju Power Integrations, je povedal: „ista strojna oprema se lahko uporablja za krmiljenje SiC MOSFET ali IGBT modulov. To zmanjšuje izzive pri načrtovanju sistema in iskanju virov, pristop „priključi in uporabi“ pa pospešuje razvoj.“ 2SP0230T2x0 krmilniki vrat, ki so idealni za aplikacije, kot so železniški pomožni pretvorniki, polnilniki za električna vozila in regulatorji napetosti STATCOM (STATic synchronous COMpensator) za električno omrežje, temeljijo na preverjeni tehnologiji SCALE-2 družbe Power Integrations, kar omogoča višjo stopnjo integracije, manjšo velikost, več funkcionalnosti in večjo zanesljivost sistema. Kompaktni 2SP0230T2x0 podjetja Power Integrations velikosti 134 x 62 mm zagotavlja izboljšano izolacijo pri 1700 V, kar omogoča uporabo pri delovanju do 1700 V; to je 500 V več kot pri običajnih krmilnikih, ki so običajno omejeni na 1200 V.

    Dobavljivost
    SCALE-2 2SP0230T2x0 plug-and-play krmilniki vrat so zdaj na voljo za vzorčenje. Za ceno se obrnite na lokalnega prodajnega predstavnika.

    Za več informacij obiščite www.power.com.

    Viri:
    1: http://tinyurl.com/5n6v634d
    2: http://tinyurl.com/5n6v634d

    https://www.power.com