0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNovicePri podjetju Mouser so sedaj na voljo Cree XLamp® MK-R LED

    Pri podjetju Mouser so sedaj na voljo Cree XLamp® MK-R LED

    Z doseženimi 200 Lumni na Watt je dosežena prelomnica v industriji močnostnih LED diod. Mouser Electronics, Inc, ki je eden izmed največjih globalnih distributerjev elektronskih komponent, je napovedal, da bo imel odslej na zalogi nove Xlamp® MK-R LED diode proizvajalca Cree, ki je tudi razvil tehnologijo »SC³ Technology ™«, LED platformo prihodnje generacije, ki zagotavlja moč svetlobe do 200 lumnov na Watt.

    Slike niCree-jeve XLamp® MK-R LED diode so zgrajene na osnovi Cree-jeve revolucionarne tehnologije SC³ Technology™, ki lahko daje moč svetlobe do 200 lumnov na Watt (pri 1W, 25°C), kar omogoča proizvajalcem razsvetljave razvoj naslednjo generacijo LED razsvetljave visoke svetilnosti v zaprtih prostorih in na prostem. MK-R LED je na voljo v EasyWhite® barvnih temperaturah, ki zagotavlja najboljšo skladnost barv v industriji LED diod za izdelke, ki uporabljajo samo eno LED diodo. Za sisteme, ki uporabljajo več LED diod pa MK-R proizvajalcem razsvetljave omogoča, da uporabijo manj svetlečih diod, pri tem pa še vedno ohranijo enako svetilnost in kakovost svetlobe, kar pomeni znižanje cene celotnega sistema.

    Inovativna platforma “SC³ Technology” dopolnjuje Cree-jevo napredno tehnologijo na osnovi silicijevega karbida, ponuja izboljšave na področju LED čip arhitekture in fosforja, ter se ponaša z novo obliko ohišja, s čimer dobimo najbolj napredne LED komponente v tej veji industrije. XLamp MK-R LED diode so optimizirane za uporabo v aplikacijah usmerjene svetlobe in so kot nalašč v primerih, ko je potrebna visoka svetilnost, kompakten optični vir in široka paleta barvnih temperatur in CRI vrednosti.

    creeČe želite izvedeti več o tem, lahko obiščete spletno stran http://www.mouser.com/new/cree/cree-MKR/.

    Mouser s svojo široko linijo izdelkov in neprekosljivo storitev za stranke skrbi za razvojne inženirje in kupce z zagotavljanjem naprednih tehnologij, ki šele prihajajo. Strankam ponuja podporo na devetnajstih lokacijah po vsem svetu in ima na zalogi najširši izbor najnovejših polprevodnikov in elektronskih komponent za podporo najsodobnejšim oblikovalskim projektom.

    www.mouser.com

    Pri podjetju Mouser so sedaj na voljo Cree XLamp® MK-R LED

    2013_SE211_6