0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNoviceProfiLED svetlobne ploščice: manjši strošek in enakomerna osvetlitev

    ProfiLED svetlobne ploščice: manjši strošek in enakomerna osvetlitev

    Inovativna tehnologija LED svetlobnih ploščic minimizira zagonske stroške. OMC, eden od pionirjev v optoelektronike, ki proizvaja komponente za rešitve v zvezi z LED razsvetljavo, osvetlitve ozadja sodobnih prikazovalnikov in industrijskih komponent za prenos podatkov prek optičnih povezav, je objavil svojo novo družino izdelkov ProfiLED Lightbar™ svetlobnih ploščic, s katerimi lahko znižamo ceno izdelka in izboljšamo njegov videz predvsem v aplikacijah, kjer pričakujemo majhno ali srednje veliko proizvodnjo končnih izdelkov.

    Dokler proizvodnja izdelkov ni res velika, je razvoj uporabniških svetil v večini primerov neracionalen. Namesto tega se za načrtovanje uporabi kombinacija več posameznih kvadratnih ali pravokotnih enot. Vendar pri takšni rešitvi zelo narastejo stroški materiala in sestavljanja, dokončani izdelki pa imajo opazne zatemnitve na mestih, kjer se dve takšni enoti stikata. Namesto tega načrtovalci uporabljajo enak pristop kot pri ProfiLED Backlight™ družini LCD osvetlitve ozadja z uporabo LED edge, stranskega vira svetlobe in akrilnih LightGuide svetlobnih prevodnikov, s čimer dosežejo enakomerno porazdeljeno osvetlitev. Na razpolago je široka paleta svetlobnih enot v najrazličnejših barvah. Debelina enote od 2 do 7 mm, ki jih po dogovoru sestavljajo v najrazličnejše oblike in velikosti, kar skoraj nič oziroma minimalno vpliva na njihovo ceno, obenem pa so lahko naročene količine zelo majhne.Slike ni

    Tipične aplikacije, kjer se lahko uporabijo, so prikazovalni paneli, od zadaj osvetljena tiskana grafika in logotipi, svetleče priponke, indikatorji in vse oblike označevanja.

    “Ta linija produktov je bila na začetku razvita za točno določen projekt. Pred tem je naročnik zapravil ogromno denarja za standardne kvadratne enote, s katerimi je bila montaža zamudna in končni videz bolj slab,” je razložil komercialni direktor OMC, William Heath. “Z uporabo naših novih Custom ProfiLED svetlobnih ploščic ima sedaj isti naročnik 70 % manj stroškov in doseže neprimerljivo boljšo kvaliteto svetlobe.

    O podjetju OMC

    Proizvajalec OMC je bil ustanovljen v sredini 80-ih let prejšnjega stoletja kot The Fibre-Data Group in je eden izmed najdlje uveljavljenih specializiranih proizvajalcev optoelektronike v Evropi, s sedežem v Cornwallu v Veliki Britaniji. Pohvalijo se lahko z ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 in OHSAS 18001:2007 certifikati in so dobitniki nagrade UK National Electronic Component Award za inovacije. OMC so pionirji na področju razvoja, proizvodnje in uporabe najsodobnejših LED tehnologij in tehnologij optičnih vlaken za uporabo v širokem spektru industrije in podjetij po vsem svetu in dajejo velik poudarek raziskavam in razvoju, inženiringu in inovacijam. Zavezanost OMC k najvišjim standardom kakovosti, zmogljivosti in tehnični podpori se prepozna v ​​industriji.

    OMC ima štiri ključne proizvodne oddelke:

    • Optična vlakna;
    • LED osvetlitev in akrilna optika;
    • Diskretne opto-elektronske komponente;
    • Polprevodniška (LED) razsvetljava.

    210-59The Optoelectronic Manufacturing Corporation (UK) Ltd.

    www.omc-uk.com

    ProfiLED svetlobne ploščice: manjši strošek in enakomerna osvetlitev

    2013_SE210_59