0,00 €

V košarici ni izdelkov.

0,00 €

V košarici ni izdelkov.

More
    DomovRevijaNovicePRQA je predstavil QA·C++ V3.2

    PRQA je predstavil QA·C++ V3.2

    PRQA je predstavil QA·C++ V3.2, s čemer je povečal obseg C++’11, kar poenostavi adaptacijo dobre prakse varnega kodiranja in še več. QA·C++ 3.2 povečuje obseg C++’11, izboljšuje izvrševanje dobre prakse varnega kodiranja, zvišuje nivoje in omogoča lažjo integracijo z generatorji, ki samodejno generirajo kodo.

    Slike niPRQA | Programming Research, globalno vodilno podjetje v statični analizi, je najavil nadgradnjo QA·C++. Verzija 3.2 je najnovejša verzija tega vodilnega orodja za statično analizo C++ okolij, ki ima vgrajenih veliko novih funkcionalnosti.

    QA·C++ je nepogrešljivo orodje za rastoče število razvojnih ekip, ki so prešle na C++’11. Orodje že omogoča kritje ključnih C++’11 konstrukcij, kot je “rvalue” referenc in “variadic” predlog. Nadalje verzija 3.2 še širi pokrivanje z dodajanje uporabniško definiranih literarov, noexcept operatorjev, alias predlog, constexpr ključnih besed, aliginof in alignas, dedovanje in delegiranje konstruktorjev.

    Z namenom podpore vedno več zahtev za detekcijo varnostnih primerov QA·C++ zdaj vključuje prednastavljeno grupiranje, ki obsega varnostna pravila in omogoča enostavnejše mehanizme za dostop do izvorne kode upoštevajoč varnostna pravila in dobro prakso. Popolna preslikava obsega CERT C++ (in CERT C) podjetja PRQA je zdaj na voljo na spletni strani CERT na www.securecoding.cert.org.

    Serija video posnetkov, kjer si lahko ogledate nove funkcionalnosti QA•C++ je na voljo na naslovu: http://www.programmingresearch.com/resources/video-demos/

    O podjetju PRQA | Programming Research

    Slike niUstanovljeno je bilo leta 1985. PRQA ima ISO 9001 in TickIT certifikat. V svojem področju dela so prepoznani kot pionirji statične analize, odlični so v avtomatskem standardnem pregledu kode in detekcije defektov. Njihovo znanje in vodilno programsko opremo na področju pregleda programske opreme in standardov izvršne tehnologije uporablja preko 3.000 podjetij po svetu. PRQA ima korporativne poslovne prostore v Veliki Britaniji, ZDA, Indiji in Irski podpre z omrežjem distributerjev po vsem svetu. Več podatkov je na voljo na spletni strani www.programmingresearch.com

    Vse blagovne znamke omenjene v tem tekstu so v lasti njihovih lastnikov.

    PRQA je predstavil QA·C++ V3.2

    www.codingstandard.com

    2014_SE222_62